“HUKUKSUZ OPERASYONLAR, RÜŞVET OLAYLARINI UNUTTURAMAZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“HUKUKSUZ OPERASYONLAR, RÜŞVET OLAYLARINI UNUTTURAMAZ”Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Dr. A. Muhittin Taşdoğan, 13 ilde eş zamanlı başlatılan “paralel yapı” operasyonuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Taşdoğan, açıklamasında “AKP Hükümeti, yaptığı bu operasyonlarla yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının rövanşını almanın peşinde. Türkiye hukuksuzluk fırtınasında savrulup, giderken AKP’nin bilmesi gereken tek şey var. O da; MHP olarak 17–25 Aralık tarihlerinde ortaya dökülen pislikleri, yolsuzlukları, hırsızlıkları unutmayacak, unutturmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında, AKP iktidarında hırsızlık, rüşvet ve yolsuzlukların üzerinin kalın bir sis perdesi ile örtülme çabalarının sonuç vermeyeceğini ve yapılanların AKP iktidarının yanına kâr kalacağını kaydeden Taşdoğan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Milletimizin vicdanında derin yaralar açan 17–25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olayları sonrası ülke siyasetinde de derin çatlaklara neden olmuştur. Halkımız artık yaşananların bütünüyle farkındadır. Özellikle rövanş ve intikam duygularıyla son günlerde yapılan hukuksuzluk kamunun vicdanını fazlasıyla rahatsız etmektedir. Aynı şekilde Yargı sisteminin temellerinde ciddi bir sarsılma yaşanmış ve hasarlar oluşmuştur. Gücü elinde bulunduranlar bilmediler ki; Bugün kendi çıkarlarına alet ettikleri yargı bir başka dönemde başkalarının kontrolüne geçtiğinde kendilerine de lazım olacak, belki de aynı hukuksuzluğa kendileri maruz kalabileceklerdir.”

MHP İl Başkanı Taşdoğan, parti olarak yapılan operasyonların ruhuyla birlikte zamanlaması ve şeklini tasvip etmelerinin mümkün olamayacağını dile getirdiği açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi:

”MHP olarak 17-25 Aralık günlerini, daha önce Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de açıkladığı gibi “17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Haftası” olarak ilan ediyoruz. Bundan böyle her yıl bu hafta içinde partimizce yurdun dört tarafında etkinlikler düzenlenecektir. Milletin gözleri önünde fütursuzca sergilenen çapulculuk ve hukuksuzluklarla ilgili tepkileri canlı tutup hafızaları tazelemek üzere, 17–25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonlarının birinci yılına gireceğimiz Çarşamba gününden itibaren etkinlikler yapılacaktır. Bu çerçevede 17 Aralık’tan 25 Aralık’a kadar 9 ilde dokuz ayrı etkinlik ve toplantılar düzenlenecektir. Bu etkinlikler de AKP’nin hasıraltı ettiği, unutturmaya ve gizlemeye çalıştığı hırsızlık ve yolsuzlukların hatırda tutulması sağlanacaktır. Devlet erki kullanarak örtülen haram ve ihtiras perdeleri yeniden aralanacaktır.

“BÜTÜN TÜRKİYE’Yİ HUKUKSUZLUK BATAĞINA SÜRÜKLEMİŞTİR”

AKP iktidarı, bütün Türkiye’yi hukuksuzluk batağına, kaosa sürüklemiştir. Türkiye yolsuzluk operasyonuyla geri dönülmez bir sürece girmiştir. İktidar ne kadar engellemek isterse istesin, yapılan bütün yolsuzluklar ve tarihe geçecek nitelikteki hukuk ihlalleri birer birer açığa çıkacaktır. Devletin gücü kullanılarak bunların üstünün örtülmesi mümkün değildir. İleri demokrasi, açılım, yüksek refah seviyesi gibi içi boş sloganlarla halkı oyalayan iktidarı uyarıyoruz. Bütün gücünü; devlet malını, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yiyenlerin layık oldukları cezalara çarptırılmasını engellemekte kullanan bu hükümetin siyasi ömrü artık dolmuştur. AKP iktidarı önce millet vicdanında yargılanacak, sonra da adaleti engellemekten hesap vermek zorunda kalacaktır.
Vatandaşlarımız; hem suçlu, hem güçlü; hem kel, hem de fodul olan AKP hükümetinin biletini kesmek için seçim sandığının önüne gelmesini beklemektedir. 2015 seçimlerine milletimizin bunları göz önüne alarak sandığa gitmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“HUKUKSUZ OPERASYONLAR, RÜŞVET OLAYLARINI UNUTTURAMAZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin