“KARDEŞÇE YAŞAMAK NE GÜZEL”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“KARDEŞÇE YAŞAMAK NE GÜZEL”Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve Prof Dr. M. Yavuz Çoşkun çocukalrın bayramını kutlayarak onlarla hoş vakit geçirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Şehit Mahmut Söylemez İlköğretim Okulu ile Gaziantep Üniversitesi Kreş ve Anaokulu öğrencileri Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun’u Rektörlük makamında ziyaret ettiler.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun’u ziyareti sırasında gerçekleşen ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ile Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir’in de hazır bulunduğu törende; Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gaziantep Üniversitesi Kreş ve Anaokulu öğrencileri ile Şehit Mahmut Söylemez İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Leyla Söylemez ile sohbet ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladılar.

“KARDEŞÇE YAŞAMAK NE GÜZEL”

Gaziantep Üniversitesi Kreş ve Anaokulu öğrencileri tarafından, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun’a öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları ve üzerinde ‘Kardeşçe Yaşamak Ne Güzel’ yazan çalışmalarını hediye ettiler.

Şehit Mahmut Söylemez İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrenci Leyla Söylemez daha sonra Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun’un Rektörlük makamına oturarak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Göğüş’e geçtiğimiz günlerde Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesinde yaşanan bıçaklanma olayı sonrasında yaşamını yitiren Dr. Ersin Arslan’ın yaşamına son verilmesinde duyduğu üzüntüyü ifade ederek, özellikle acil servislerde güvenliğin arttırılması gerektiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Fahrettin Göğüş tarafından Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun’un koltuğuna oturan Şehit Mahmut Söylemez İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrenci Leyla Söylemez’e hediye verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“KARDEŞÇE YAŞAMAK NE GÜZEL”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin