“KURTLAR VADİSİ ATEŞİ” GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“KURTLAR VADİSİ ATEŞİ” GAZİANTEP’TE“Kurtların Vadisinde” şarkısı ile Kurtlar Vadisi dizisinde reyting rekoru kıran Ali Ateş, Gaziantep’e gelerek Başak Ajans ve Narkoz Haber gazetesini ziyaret etti.

Kurtlar Vadisinin bazı bölümlerine müzik yapan sanatçı Ali Ateş; Gaziantep ziyaretinde Başak Ajans ve Narkoz Haber Gazetesini ziyaret etti. Alanya’nın sevilen sanatçısı olan ve  Kurtlar Vadisinin bazı bölümlerine müzik yapan sanatçı Ali Ateş’in özgün, hareketli ve Halk müziği dallarında 200’e yakın bestesi bulunuyor. Ateş yaptığı açıklamada, Kurtlar Vadisi dizisinde yönetmen Metin Güney ve yapımcı Osman Sınav’ın davetleri üzerine müzik yaptığını belirterek yurt içi konserlerin yanı sıra Almanya ve Hollanda’da konserler verdiğini belirtti.

Gaziantep’te ve Kahramanmaraş’ta bazı TV kanallarına konuk olan Ali Ateş izleyicilerden çok sayıda telefon aldı. “Kurtların Vadisi’nde” “ Adam Gibi Adam” ve “ Telli Turnam Toroslardan” adlı türkülere yoğun istek geldi. Sazı ve müziği ile gönüllerde taht kuran sanatçıyı sevenleri yalnız bırakmadı.

“KURTLAR VADİSİ ATEŞİ” GAZİANTEP’TEGaziantep’i çok sevdiğini belirten sanatçı; “ Adam Gibi Adam” albümünde “Karayılan” türküsünü de severek okudum. Bu türkünün Gaziantepliler için ayrı bir yeri olduğunu ve Türk Milletinin Kurtuluş mücadelesinde önemli bir yeri olduğunu biliyorum. Karayılan’ın hem Antepliler hem de Türkiye için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Onlar bu mücadeleyi vermeseydi bugün biz burada bunları konuşuyor olmazdık. Her gittiğim yörenin türkülerini rahatlıkla okurum. Ardahan’dan Edirne’ye yurdumun, Anadolu kokan her türküsünü dillendirmek bana mutluluk verir. Bugüne kadar çok konser verdim ve çok memleket gezdim. Bugünde Gaziantep’teyim. Sazımın teline ve kendime sonsuz güveniyorum ama ne var ki bizim gibi sanatçılar bir yerlere gelmekte çok zorlanıyor. Sesimiz neferimiz olmuş, sazımız kalemimiz olmuş biz sanatçılar sanatımızla göçüp gideceğiz ama arkamızda temiz sayfalarımız, onurlu mücadelemiz ve dilden dile dolaşan türkülerimiz kalacak. Bana destek olan hayranlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Alanya’da yaşayan sanatçı 1964 Yılında Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinin Ortakonuş köyünde doğdu. Müzik hayatına ilkokulda Metin Yılmaz isimli öğretmeninin kendisini keşfetmesi ile başlayan Ali Ateş okulunu bitirdikten sonra Antalya’nın Alanya ilçesine geldi. 1983 yılında İzmir Fuar Göl Gazinosu ses yarışmasında ikincilik derecesi aldı ve daha sonra vatani görevini yapmak üzere askere gitti. Askerlik görevini yerine getirdikten sonra Ankara’ya yerleşti ve bir çok yerde saz dersleri aldı. Daha sonra Ankara yöresi 1 kaset ile  1995 yılında Merhaba adlı bir albüm çıkardı. 1997 yılında “Akşamlar” albümünü çıkardıktan sonra 2004 yılında Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Osman Sınav ile tanıştı. Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan  “Ateş Türkiyem” isimli bir parça yaparak klip çekti. Mart ayında  çıkardığı ‘Adam Gibi Adam’ isimli albümünün ilk klibini  “Telli Turnam Toroslar’dan” isimli türküsüne çeken Ateş, yıl içerisinde  klibin televizyonlarda yayınlanacağını dile getirdi. Yönetmen Rıdvan Ahmet tarafından çekilen klip, ağırlıklı olarak İstanbul’da Sarıyer Kavak’ta çekildi. Türkiye’nin birbirinden güzel görüntüleri ile süslenecek olan klibin yönetmeni Rıdvan Ahmet’e teşekkür eden Ateş Ali, klibin herkes tarafından çok beğenileceğini söyledi.

“KURTLAR VADİSİ ATEŞİ” GAZİANTEP’TE

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“KURTLAR VADİSİ ATEŞİ” GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin