“MESLEĞİM VAR GELECEĞİM GÜVENDE 2″ PROJESİ SONA ERDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“MESLEĞİM VAR GELECEĞİM GÜVENDE 2" PROJESİ SONA ERDİGaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, İŞKUR İl Müdürlüğü, Gaziantep Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MEKSA Vakfı ortaklığında gerçekleştirilen “ Mesleğim Var Geleceğim Güvende 2” projesi sona erdi.

Gaziantep’e göçle gelen, maddi imkânları kısıtlı ve herhangi bir mesleği olmayan, 18-30 yaş grubunda bulunan 25 gencin katılımı ile 6 ay süren, metal şekillendirme ve kaynakçılık konularını kapsayan “Mesleğim Var Geleceğim Güvende 2” Projesi tamamlandı.

AMAÇ SUÇU ÖNLEME!

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen meslek edindirme kursularının amaçlarından bir tanesi polisin suç önleme görevi kapsamında suçla mücadele ederek suça giden yolları kapatmak ve gençleri topluma kazandırmak.

“MESLEĞİM VAR GELECEĞİM GÜVENDE 2" PROJESİ SONA ERDİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Bu proje ile gençlerin bir meslek sahibi olmaları ve suçtan uzak durmalarını hedeflediklerinin altını çizdi.

Proje ile ilgili yapılan açıklamada,

“İŞKUR tarafından verilen iş garantili meslek kurslarında katılımcılara kursa katıldıkları gün başına 20 TL ücret ödenerek, kurs boyunca sigorta primleri yatırılmıştır. Kurslardan başarı ile mezun olan 14 gencimiz mesleğin gerektirdiği özellikleri taşıdıklarına dair sertifika alarak önceden belirlenmiş olan firmalarda işe başlatılmıştır.
İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ali GEZER, GESOB Başkanı Sayın Ömer KÜSBEOĞLU ve konuklarımızın katılımı ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde düzenlenen törende kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize sertifikalarını verdi. İl Emniyet Müdürümüz Ali GEZER daha önceki atölye ziyaretinde krampon sözü verdiği gençlerimize hediyelerini takdim etti. Güvenli bir geleceğe ilk adımı attıklarını söyleyen kursiyerlerimiz de projeye emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini bildirdiler. TDP Şube Müdürlüğü olarak suç önleme kapsamında yapılan projeli çalışmalarımız geniş yelpazede ve artan bir azimle devam edecektir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“MESLEĞİM VAR GELECEĞİM GÜVENDE 2″ PROJESİ SONA ERDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin