“OBEZİTEYE” KARŞI EL ELE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“OBEZİTEYE” KARŞI EL ELE

Gaziantep’te bir ilk daha!

Başta gelişmiş ülkeler olmak üzere tüm dünyanın gündemini oluşturan Obezite son yılların en büyük sağlık sorunları arasında yer alıyor. Gaziantepliler 23 Mayıs’ta “kendimi seviyorum” sloganı ile “Obeziteye karşı yürüyorum” projesinde buluşuyor.

Dünyada hızla büyüyen Obeziteye karşı, Gaziantep yürüyor. “Kendimi seviyorum. Obeziteye karşı yürüyorum” sloganı ile 23 Mayısta binlerce öğrencinin ve vatandaşın yürümesi bekleniyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep Özel Primer Hastanesi, Gaziantep Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü proje, halkı obeziteye karşı uyararak, sağlıklı bir yaşam için hareket şart bilincini oluşturmayı amaçlıyor.

“OBEZİTEYE” KARŞI EL ELEBirçok sosyal projeye imza atan Özel Primer Hastanesi yine ilklerle çalışmalarını sürdürüyor. Proje ortaklarından sağlık ayağını oluşturan, Özel Primer Hastanesi Genel Koordinatör Dr. Nihat Okuducu, her geçen yıl hızla büyüyen ve sağlık problemlerinin başında yer alan obeziteye karşı vatandaşı uyarmanın ve hareketli bir yaşam konusunda bireyleri bilinçlendirmenin önemine değindi.  Okuducu yaptığı açıklamada; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gaziantep Özel Primer Hastanesi, Gaziantep Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesinin ortaklaşa düzenlediğimiz obezite ile mücadele kapsamında ”mutluluk harekette” diyerek sokaklara çıkacağız. “Kendimi seviyorum, obezite ’ye karşı yürüyorum” diyerek bu yürüyüşe herkesin katılmasını istiyorum. Projenin amacı, obezite ‘ye karşı halkı bilgilendirmek ve aşırı kiloların birçok hastalığın öncüsü olduğunu, hareketsizliğin insan hayatını nasıl sınırlandırdığını bireylere anlatmak. Hayatımızı kesinlikle hareketlendirmeliyiz ve günde en az 30 dakikamızı spora ayırmamız şart! 23 Mayıs perşembe günü saat 09.00 da Gaziantep Lisesi önünde başlayacak olan obezite ile mücadele kapsamında yapılacak olan mutluluk harekette adlı yürüyüşe tüm Gazianteplileri bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“OBEZİTEYE” KARŞI EL ELE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin