“ŞAPKA DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ŞAPKA DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ”Gündem yoğun ve yorucu olsa da bu hafta güzel başlangıçlar güzel sonlar yaşandı. İşte o güzel sona protokol imzasını attı diyeceğim de gelselerdi atacaklardı diyelim.

Bazen merak ederim protokolün önde gelen isimleri nereye, neden, niçin katılır ve katıldıkları yerleri neye göre seçerler?

Gaziantep’in önde gelen başkanları, iş adamları ve değerli protokol üyeleri her fırsatta Marka Şehir Gaziantep için çalıştıklarını ifade eder. Sosyal ve Kültürel alanda özelliklede eğitimde son sıralarda olan şehrimiz maalesef bu hafta sonu sporda da sınıfta kaldı. Gaziantep Off-Road Kulübünün düzenlemiş olduğu OFF-ROAD oyunlarında gözlerim protokolü ve şehrin ileri gelen iş adamlarını aradı. En fazla 3’ünü görebildi. Arada bir anons geçti. “Biraz sonra Sayın Belediye Başkanımız Fatma Şahin aramızda olacak”

Yarışlar bitti, ödüller verilecek ortada ne gelen var ne giden. Sonra başkan vekilimiz Osman Toprak aramıza katıldı. Sayın başkanımızın işi çıkmış olabilir, gelelim ilin valisine, hadi onunda işi çıktı, vali yardımcımız nerede? Vali yardımcımızın da işi çıktı Kaymakamlarımız nerede?

Hadi kaymakamlarımızın da işi çıktı bu ilin önde gelen iş adamları ve diğer protokol üyeleri nerede?

Bu ay içerisinde birkaç mağaza açılışına katıldım. Bu şehirde mağazaları açanlar ulusal bir organizasyonun açılışında ve bitişinde yoksa çok düşünmek lazım.

KURDELA PROFESORLERİNE ÇAĞRIMDIR. ARTIK KURDELA KESMEDE ÜSTÜNÜZE YOK. AZ KOLTUKLARINIZDAN KALKINIZ VE ŞEHİRDE NELER OLUP BİTİYOR BİR BAKINIZ. ASIL OLMANIZ GEREKEN YERLERDE OLUNUZ.”

Ben Gaziantep’in bu kadar heyecanlı olduğunu ve ilk kez spor faaliyetlerinde bu kadar kalabalığı bir arada gördüm. Kamil Ocak Stadyumunda bile bu kadar kalabalık yoktu. Organizasyon müthişti. Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan yarışmacılar ve aileleri Gaziantep’i çok sevdi. Tek eksik organizasyona sponsor olan Belediye başkanlarımız ve ilimizin değerli ve saygın protokol üyeleriydi.

İşin ciddiyetinin belki de çok farkında değildiniz ancak bu şehirden 120 araçlık bir konvoy geçti. Biz buradayız dedi. Hiç mi duymadınız? Hiç mi bu nedir diye bakmadınız. Bence bu işin bahanesi yok.

Sporun her türlüsü Basketbolu, voleybolu, hokeyi, halteri, güreşi, karatesi, kayak sporları hepsi olmalı. Gençler için yeni faaliyet alanları oluşturulmalı. Sadece gençler değil emeklisinin, iş adamının, memurunun katılabileceği sosyal alanlar oluşturulmalı.. Mutlu ve sağlıklı bir toplum için spora destek şart…

Bu arada anasponsor PRİMEMALL  AVM dersine çok iyi çalışmış ve elinden gelen her tür desteği sağlamış. Yine OFF-ROAD kulübünde yer alan iş adamlarımız ve diğer sponsorlara da teşekkür etmek lazım. Çünkü böyle durumlarda elini taşın altına koyacak yiğitler bu şehirde pek fazla bulunmuyor. Bir akşam yemeğinde bin lira harcayanlar, böyle aktivitelerde bir lira vermemek için profesyonel taklacı olmuş durumdalar.

Bir atasözü vardır “Şapka düştü, kel göründü” Siz ne kadar ayıbınızı örtmeye çalışırsanız çalışın bir gün elbet ayıbınız açığa çıkar. Bu yaşananlarda sanırım bu organizasyona destek verseler bile işin mutfağında olmayanların ayıbıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ŞAPKA DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin