“Soil Fresh” market raflarındaki yerini aldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Soil Fresh” market raflarındaki yerini aldı Naksan Plastik’in  “haftalar süren tazelik” sloganıyla lanse ettiği yeni ürünü Soil Fresh, market raflarındaki yerini aldı.

1979 yılından bu yana imalatını sürdüren ve şu anda dünyanın en büyük plastik ambalaj firmalarından birisi olan Naksan Plastik, yenilikçi ürünü olan Soil Fresh ile tüketicilerle buluştu.

Yaş meyve ve sebzelerin daha uzun ömürlü saklanması ve ilk günkü tazeliği koruyabilmesi için tasarlanan Soil Fresh, pratik ambalajı ile mutfakların vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Soil Fresh sayesinde, üretici ve tüketiciler meyve ve sebzelerini daha uzun ömürlü ve sağlıklı tüketebilecekler diyen Naksan Plastik Teknik Müdürü Ebru Bozhüyük , “Soil Fresh kullanarak bir ay önce tarladan ve ağaçtan toplanan sebze ve meyvelerinizi ilk günkü tazeliğinde koruyabilirsiniz.”

Haftalar süren tazelik

Ülkemizde üretilen yaş sebze ve meyvelerin yüzde 30-40’ı hasattan raflara ulaşana kadar çürümektedir diyen Bozhüyük, “Soil Fresh, yaş sebze ve meyvelerin raf ömrünü uzatmak amacıyla gelistirilmiş çok özel bir üründür. Yaptığımız AR-GE çalışmaları ile ürün içinde bulunan sebze ve meyvelerin bozulmasına etki eden faktörler ortadan kaldırılmıştır. Yaş meyve ve sebzelerin solunumundaki oksijen ve karbondiyoksit dengesini koruyarak çürümeyi geciktiren Soil Fresh isimli ürünümüz hasat sonrası kullanıldığında uzun süre boyunca içine konulan ürünlerin tazeliğini korumasını sağlamaktadır.”

Kimyasal madde içermemektedir

Ambalaj endüstrisinde önemli bir yenilik olan bu ürünümüz her hangi bir kimyasal kullanılmadan doğaya özdeş ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemelerden üretilmiştir diyen Bozhüyük, “Bu sayede tüketiciler daha uzun ömürlü, daha sağlıklı gıdalar tüketilebilecek ve üreticilerimizin de yüzleri gülecektir” dedi.

Naksan Plastik Teknik Müdürü Ebru Bozhüyük sözlerine şöyle devam etti:

“Soil Fresh ürünümüzü yerel marketlerimizden birisi olan Endy’ler de  tüketicilerle buluşturmaya başladık. Amacımız Gaziantep’de ki tüm marketlere girdikten sonra ulusal pazara açılmaktır” dedi.

Soil Fresh Migros’dan tam not aldı

Soil Fresh markasıyla marketlerde çığır açmayı hedefleyen Naksan Plastik,  Migros Marketler Zinciri’nden tam not aldı. Migros yetkililerinin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda Soil Fresh’in yaş sebze ve meyvelerin raf ömrünü uzattığı gözlemlenmiştir. Nano teknolojik bir ürün olan Soil Fresh’in haftalar boyu süren tazeliği olduğu da rapora eklenmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Soil Fresh” market raflarındaki yerini aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin