“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkan Yardımcısı M. Yusuf Aslan “Hareketin olduğu yerde bereket vardır” diyerek yaklaşan 2014 yerel seçimlerini ve parti çalışmalarını değerlendirdi.

Yaklaşan yerel seçimler ile seçim maratonu içerisine girdiklerini ifade eden Aslan yaptığı açıklamada, Gaziantep gibi siyasetin sıcak ve hareketli olduğu bir ilde siyasetçilerin maratonunun arttığına dikkat çekerek, teşkilat olarak sorumluluklarının bilincinde olduğunun altını çizdi.

Aslan yaptığı açıklamada; “Ak Parti Şehitkâmil İlçe Teşkilatı olarak üzerimize aldığımız yükün sorumluluğunun bilincinde olup, halkın sorunlarını çözmek ve/veya çözüm üretmek konusunda var gücümüzle gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktayız. Çünkü biz yapmış olduğumuz siyaseti bir ibadet sayar onun ölçüleri doğrultusunda kendimize bir sorumluluk yükleriz. İbadetin en hayırlısı insanlara faydalı olmak, onlara hizmet etmektir. Bu duygularla “hizmet eden izzet bulur.” Cenâb-ı Hak katında makbul bir kul olur. Bu yönünü kavrayan mutasavvıflar tarih boyunca bu ruhla hareket ederek insanların gönüllerini kazanmışlar, içinde bulundukları toplumun sulh, sükûn ve refah içinde; birlik, beraberlik ve dostluk atmosferinde yaşamasını temin etmişlerdir.

Nitekim Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanımız Hasan Çoşkun başkanlığında göreve geldiğimiz günden bu güne İlçe Teşkilatı olarak sürekli istişare içinde bulunup çözüm noktasında elimizden geleni meşru olduğu sürece yapmaya çalışmaktayız. Aldığımız her çözüm bizim bir sonraki problemimizi daha da küçülterek aşmamıza yardımcı olmaktadır. Bu konuda bizimle sürekli istişare içinde bulunan başta İl Başkanımız Sayın Ahmet Uzer olmak üzere, İlçe Başkanımız Hasan Çoşkun’a, Ak Parti Şehitkamil İlçe Yönetim Kurulundaki dava arkadaşlarımıza,  Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm kurum müdürlerine teşekkürü bir borç biliriz.

Bizim hizmet alanımız her ne kadar Şehitkâmil İlçemizle sınırlı olsa da aslında bir bütünün parçası olarak Gaziantep’e, Gaziantep halkına yapmış olduğumuz bir hizmettir.

Çığ gibi büyüyen ve her geçen gün üye sayımızın arttığı bir İlçe Teşkilatının içerisinde görev alıp hizmet etmek ise bizim için bir onurdur. Biz bu göreve layık olmak için çalışıyor karşılığında alacağımız bir duanın peşinde koşmaktayız.

Hizmet için geldik, görevimizi tamamlayana kadar da devam edeceğiz.

Gecesini gündüzüne katan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke için göstermiş olduğu çabanın içerisinde küçük de olsa bir parça olmak ve bu ülke insanına, bu ülkenin kalkınmasına daha da güçlenmesine katkıda bulunmak için Ak Parti çatısı altında bulunuyoruz ve bulunmaya da devam edeceğiz.

Bu duygularla yaklaşan seçimler öncesinde Şehitkâmil ilçemizde aday olan Belediye Başkan adaylarımıza ve ilçe teşkilatımızda gecesini gündüzüne katarak çalışan, hizmet eden dava arkadaşlarımıza Belediye Meclis Üyeliği Adaylığında başarılar diler teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Gelişen, büyüyen bir Türkiye, bir Gaziantep bir Şehitkâmil için hizmete devam” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin