“Ülkücüler balık hafızalı değildir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Ülkücüler balık hafızalı değildir”MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, AKP Sincan “Milli İradeye Saygı” mitinginde açılan üç hilal bayrağına tepki göstererek “Ülkücüler balık hafızalı değildir” dedi.

AKP mitinginde üç hilal bayrağı açılarak, “Ülkücüler de benimle birlikte” şeklinde konuşan Başbakan R.Tayyip Erdoğan’a tepki gösteren MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, “ Ülkücüler balık hafızalı değildir.  Çok kısa bir süre önce Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını söyleyen birinin yanında hiçbir ülkücü yer almaz ”dedi.

Gezi Parkı’nda yaşanan olayların ardından ülke çapında yaşanan gelişmeleri değerlendiren MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, “ Küresel güçlerin asi çocukları zor durumda! Küresel güçlerin talimatları ile ülkemizi, güzide coğrafyamızı lime lime bölmeye çalışanların, hukuk tanımaz politikalarının sonunun geldiğinin işaretidir. MHP olarak gelişmeleri endişe ile takip ediyoruz. Yeni senaryoların yazılıp oynandığını MHP olarak görmekteyiz. AKP’nin “AB’yi tanımıyoruz” gibi söylemlerinin de tutmayacağına inanıyoruz.

Yaşananları “Açılım süreciyle” sarsılan AKP’nin yeni aldatma ve kandırma tezgâhı olarak da görüyoruz.  Daha önceleri türbanı, orduyu, Cumhuriyet Mitinglerini kullanan AKP, yeni arayışlar içerisinde. Bakın bugün şikâyet ettiği ordudan medet umar hale geldi. Ama bu oyunlar elbet son bulacak. Olaylara ilk günden itibaren ölçülü yaklaşan ülkücülerin AKP ile birlikte gösterilmeye çalışıldığını belirten Kurt, “ AKP Mitinginde Üç Hilal bayrağı açılıyor. Başbakan da Ülkücüler de bizimle diyor. Ülkücüler Balık hafızalı değildir Sayın Başbakan. Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını söyleyen, ülkücüleri ırkçı, kafatasçı, monk bekçileri, Fatiha bilmezler, eli kanlı katiller olarak niteleyen birisiyle ülkücülerin işi olmaz. Başbakan, şimdi üç hilalin gölgesine sığınmaya çalışıyor, ama nafile.  Bunu şerefli bayrağımızın, şanlı geçmişimizin kabul etmeyeceğini bilmeleri lazım” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Ülkücüler balık hafızalı değildir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin