“Yavuz hırsız ev sahibini bastırır”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Yavuz hırsız ev sahibini bastırır"Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN’in, CHP’nin kaostan beslendiğini söylemesi CHP’lileri kızdırdı.

Şahin’in açıklamasını talihsizlik olarak nitelendiren CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, “Bu “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” anlayışı ile yapılan bir açıklamadır” dedi.

Gökdağ, Fatma Şahin’i polemiklerle uğraşmak yerine Gaziantep’in sorunlarıyla ilgilenmesi gerektiğini belirtti.

“Yavuz hırsız ev sahibini bastırır"

AKP anlayışının iş başına geldiğinden bu güne ülkemizde gerginlik ve kaos üzerinden siyaset yaptığı ve bundan nemalandığı herkes tarafından görünen bir gerçektir diyen Gökdağ şunları söyledi;  “Ülkemizde ve şehrimizde yaşanan gergin tablonun ortadan kaldırılması hükümetin görevi iken ne yazık ki bu güne kadar izlediği iç ve dış politikadaki yanlışlıklar nedeniyle kaosun ve gerginliğin sebebi olmuştur.

Etnik kimlik ve inançlar üzerinden siyaset yaparak yurttaşlarımızı karşı karşıya getirmenin adeta merkezi haline gelen AKP anlayışı karşısında BARIŞI, KARDEŞLİĞİ haykıran CHP olmuştur ve olmaya devam edecektir.

AKP’nin ülkemizi ve bölgemizi kimlik inanç ve mezhep ayrımcılığı üzerinden kutuplaştırma ve gerginliğe dayalı politikaları karşısında biz CHP olarak; Ülkemizin kurtuluş ve kuruluşunda ortaya koyduğumuz BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜMÜZÜ bu zor dönemde de daha etkili bir şekilde ortaya koymaya devam edeceğiz.

Birlikteliğimizin daha da güçlenmesi için çaba gösterip, terörün ülkemize taşınmasına izin vermeyeceğiz. İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde birlik, bütünlük ve dayanışma anlayışımızı daha da pekiştirmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.

Savaş çığırtkanlarının karşısında “YURTTA BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ” şiarımızı hep birlikte daha gür haykıracağız. Bu tarihsel bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun gereğini bütün yurttaşlarımızla birlikte hiçbir oyuna gelmeden sağduyulu bir şekilde yerine getireceğimiz konusunda inancımız tamdır.

Meydana gelen olaylar nedeniyle yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve halkımıza baş sağlığı diliyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için herkesi sorumlulukla davranmaya davet ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Yavuz hırsız ev sahibini bastırır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin