“YILIN ENLERİ” BELLİ OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“YILIN ENLERİ” BELLİ OLDUNizip Gazeteciler Cemiyeti tarafından 9.su düzenlenen “Yılın Enleri” ödül töreni Nizip Ticaret Borsası Emin Altınbaş salonunda düzenlen törenle sahiplerini buldu.

Törene Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yavuz Coşkun, Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Metin Karakök, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Nemci Büyükkonuklu, Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, Sayınlar Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Sayın, Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ömer Aykut, Saf Çelik Sanayi adına Timur Çalışkan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdulkadir Gözegir, Özel Primer Hastanesi Başhekimi İbrahim Halil Büyükbeşe, Emin Pekmez, Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz, Muhtar İbrahim Halil Polat ile çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep Üniversitesi Konservatuar öğrencileri Nizip Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen törenden önce katılımcılara mini konser verdi. Söyledikleri türkülerle izleyenlerin beğenisini kazanan öğrenciler katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

“YILIN ENLERİ” BELLİ OLDUEğitime katkılarından dolayı Gaziantep Valisi Erdal Ata adına Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, yaptığı başarılı çalışmaların yanında Türkiye’de yılın Kaymakamı seçilen Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Eğitime olan katkılarından dolayı Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yavuz Coşkun, Nizip’in yüksek öğrenimine çağ atlatarak Niziplilerle öğrencilerin kaynaşmasını sağlayan Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, hayırseverliği ve eğitim gönüllüsü olmakla beraber sağlık ve eğitimin destekçisi olan ve Nizip’e katkıları azımsanmayacak kadar çok olan Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker ile Özel Primer Hastanesi Başhekimi İ.Halil Büyükbeşe, Türkiye’de ilk beş yüz firma arasında olan Sayınlar Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Sayın, Nizip’e 8 cami ve eğitim kurumu yaptıran ve vefat eden Fevzi Pekmez’in oğlu işadamı Emin Pekmez, Safçelik’i marka haline getiren Timur çalışkan, başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren doktor Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Aykut, Amatör Spor Kulüplerin canlanması ve gençlerin spora yönlenmesinde büyük katkıları olan ve gençlere spor ahlakının kazandırılması konusunda ciddi çalışmalarda bulunarak Fair-play ruhunu ön plana çıkaran Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir, Kültür, Turizm ve spor gibi her türlü alanda Nizip’e desteklerini esirgemeyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Metin Karakök, Çiftçilere sağladığı destekten dolayı Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıdık Durmaz ile başarılı muhtar İbrahim Halil Polat ödüle layık görüldü.

“YILIN ENLERİ” BELLİ OLDUTörene katılan ve Vali Erdal Ata adına ödül alan Vali yardımcısı Cemalettin Özdemir Vali Erdal Ata’nın göreve başladığı tarihten itibaren Gaziantep ve ilçelerinde büyük bir eğitim seferberliğinin başlatıldığını, bu seferberliğin bundan sonraki süreçte de tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker ise gerek eğitim gerek sağlık konusunda seferber olduklarını, Nizip’te 24 derslikli bir okulun yanı sıra bazı kurumlara ciddi araç desteği sağlandığını belirterek bundan sonra da bu desteklerinin devam edeceğini söyledi. Nizip Eğitim Fakültesi öğrencilerinin otobüs isteğini dile getiren Gaziantep Ünv. Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun’a ise kampanya başlatılması halinde Volkan Grup olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, daha öncede birçok ödül aldığını ancak bu defa almış olduğu bu ödülün içine daha çok sindiğini, ödülü tüm çalışma arkadaşları ve Nizipliler adına aldığını belirtti.

Gaziantep Ünv. Rektörü Prof.Dr. Yavuz Coşkun verilen ödülün kendisi için onur verici olduğunu, Nizip ilçesinin her şeyi ile çok kısa zamanda çok büyük gelişmeler kat ettiğini Nizip’te bulunun eğitim fakültesine ilave olarak bir fakülte daha kurulacağı ve bununla beraber bir su sporları tesisinin de Nizip’e kazandırılacağı müjdesini verdi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ise Nizip’e hizmet etmek Gaziantep’e hizmet etmektir diyerek kültür, turizm, spor gibi kendi alanlarına giren her konuda Nizip’e hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Nizip Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veysel Karayılan; gazeteciler cemiyeti olarak bu törenleri her zaman yaptıklarını, amaçlarının Gaziantep’e ve Nizip’e katkıda bulunan bürokrat ve işadamlarını hatırlamak ve onlara bir kez daha katkılarından dolayı teşekkür etmek olduğunu söyledi.

“YILIN ENLERİ” BELLİ OLDUGaziantep Valisi adına Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir’e plaketini Nizip Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veysel Karayılan, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz’e Nizip Gazeteciler Cemiyet Başkan Yardımcısı Osman Alparslan, Gaziantep Ünv. Rektörü Prof.Dr.Yavuz Coşkun’a Özel Primer Hastanesi Başhekimi İ.Halil Büyükmeşe, Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet Özaslan’a Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, İl Özel İdare Genel Sekreti Cafer Yılmaz’a Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök’e İl Vali Yardımcı Cemalettin Özkök, Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker’e Gaziantep Rektörü Prof.Dr. Yavuz Coşkun, Sayınlar Gıda Mad.A.Ş. adına Yönetim kurulu Başkanı Erhan Sayın’a Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Özaslan, Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Aykut’a’e İl Sağlık Müdür Yardımcı Nemci Büyükkonuklu, Safçelik Sanayi adına Timur Çalışkan’a İl Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz , Amatör spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Aykut, Özel Primer Hastanesi Başhekimi İbrahim Halil Büyükmeşe’ye İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Metin Karakök, Emin Pekmez’e Gaziantep Ünv.Rektörü Prof.Dr. Yavuz Coşkun, Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıdık Durmaz’a Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, Muhtar Halil Polat’a Gaziantep Ünv.Genel Sekreteri Ercan Eroğlu verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“YILIN ENLERİ” BELLİ OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin