Türkiye Plastik Sektörü Çin’e gidiyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Plastik sektörü, Asya’nın en büyük, dünyanın ise 2.Büyük Plastik ve Kauçuk Fuarı olan“Chinaplas 2016”nın Türkiye tek yetkili temsilcisi Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) işbirliği veİstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) organizasyonunda Chinaplas 2016’da milli katılım ile yer almak üzereÇin’e gidiyor.

Çin’in Şangay kentinde,25 – 28 Nisan 2016 tarihleri arasında, 200 bin m2’lik dev bir alanda kapılarını açmaya hazırlanan “Chinaplas 2016” Fuarı’na PAGDER işbirliği ve İKMİB organizasyonu ile milli katılım gösterecek olan Türk firmaları, dünyanın birçok köşesinden 150 bini aşkın kişinin ziyaret edeceği fuarda küresel rakipleriyle rekabet edecek.

Chinaplas 2016’ya milli katılımı değerlendirenPAGDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Reha Gür, plastik ve kauçuk alanındaki son teknoloji ürünleri, gelişmeleri yakından görme fırsatı sunan fuarda; Türk firmalarının da kendilerini, ürünlerini etkin bir şekilde tanıtma olanağı bulacaklarını, ayrıca ihracat kapılarını açacak önemli bağlantıların kurulacağını söyledi.

Türkiye plastik sektöründeki firmalarının dünya pazarındaki etkinliklerini artırmak vizyonuyla birçok uluslararası önemli fuar katılımlarını yıllardır başarıyla organize eden Plastik Sanayicileri Derneği’nin (PAGDER) işbirliği veİstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) organizasyonu ile Türkiye plastik sektörününChinaplas 2016’ya milli katılımyolculuğu başlıyor.

Küresel rekabet için Chinaplas gibi fuarlara katılım çok önemli!

Dünyanın en önemli ikinci plastik ve kauçuk sektörü fuarı olan Chinaplas 2016’nın Türkiye tek yetkili temsilcisi olan PAGDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Reha Gür, Türkiye’yi dünya plastik pazarının önde gelen üretim ve tedarik merkezlerinden birisi yapmak hedefi taşıdıklarını; bu fuarda daİKMİB ile birlikte Türkiye plastik sektörünün etkin tanıtımlarını yapacaklarını kaydetti.

Dünya plastik sektörünün kalbinin atacağı ve global sektörü yakından tanımayı da sağlayacakChinaplas 2016 fuarının ihracat kapılarını açacak önemli bağlantıların kurulmasına da önemli bir zemin oluşturduğunusöyleyen Reha Gür;“Plastik ve kauçuk alanındaki son teknoloji ürünleri, sektörel gelişmeleri yakından görme fırsatının sunulduğu Chinaplas gibi fuarlara katılım çok önemli. B2B görüşmelerle firmaların kendilerini, ürünlerini tanıtma fırsatı sunması yanı sıra küresel rakipleri tanıma; bilgilenme, gözlem yapma ve gelişmeleri yakından görme gibi fırsatlar,ticari faydaları da beraberinde getiriyor. Rekabet gücünü artıran önemli deneyimler kazandırıyor.  Avrupa’da 2’nci, dünyada ise 7’nci sırada yer alan gurur duyduğumuz Türkiye plastik sektörünün bu derecelerini daha da artırmaması için hiçbir neden yok” dedi.

Dünyanın birçok köşesinden gelen 150 bin kişi Chinaplas fuarını ziyaret edecek!

Reha Gür, dünyanın birçok köşesinden 150 bini aşkın kişinin ziyaret edeceği Chinaplas 2016 gibi tüm dünyanın takip ettiği uluslararası fuarlara, kaliteye önem veren organizasyon anlayışları ve deneyimleri ile öncülük etmeye, Türkiye plastik sektörüne yeni, alternatif pazarlar açacak ortamları yaratmayadevam edeceklerini söyledi. Gür, “Chinaplas 2016’ya katılan, dünyanın en önemli diğer fuarlarına katılım gösteren, yeni ve uzak pazarlara gitme cesareti ve özgüvenini taşıyan, bizleri başarıyla yurt dışında temsil eden tüm sektör mensuplarımıza teşekkür ederiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkiye Plastik Sektörü Çin’e gidiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin