Abdi İbrahim Global Pharm’ın Fabrika Müdürü Neslihan Günel oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdi İbrahim’in Kazakistan’daki Fabrikası Abdi İbrahim Global Pharm’a

Türkiye’den Transfer. Abdi İbrahim’in geçtiğimiz yıl üretime geçen modern ve son teknoloji donanıma sahip üretim tesisi Abdi İbrahim Global Pharm’ın Fabrika Müdürü Türkiye’den atandı.

Türk ilaç sektörünün lider şirketi Abdi İbrahim; 2013 yılında temelleri atılan ve 2015 yılı sonunda üretime başlayan Abdi İbrahim Global Pharm’a Türkiye’den bir kadın yönetici atadı. Abdi İbrahim’in modern teknolojiye sahip ve geniş bir tedavi alanını kapsayan ürünlerinin üretim ve pazarlamasını yapan, Kazakistan’ın en büyük üçüncü ilaç üreticisi Abdi İbrahim Global Pharm’ın Fabrika Müdürü Neslihan Günel oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Neslihan Günel, Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Biyoteknoloji Bölümü’nde Master yaptı. Koç Üniversitesi’nde Turquality Yönetici Geliştirme Programını bitiren Günel, iş yaşamına 2002 yılında Abdi İbrahim’de Likit Üretim Mühendisi olarak başladı. Abdi İbrahim’de sırasıyla Likit Üretim ve Ambalaj Yöneticiliği, Katı Üretim Yöneticiliği, Teknik Operasyonlar Yöneticiliği ve Ürün Transfer ve Validasyon Müdürlüğü görevlerini yürüten Neslihan Günel, son görevinde başta Cezayir, Güney Kore, Japonya, Avrupa ve Kanada olmak üzere ulusal ve uluslararası alanda teknoloji transfer projelerinde yer aldı. Neslihan Günel Kazakistan’daki yeni görevinde üretim, kalite kontrol, Ar-Ge ve tüm teknik faaliyetler ile ilgili operasyonların yürütülmesinden sorumlu olacak.

Abdi İbrahim Global Pharm’ın Fabrika Müdürü Neslihan Günel oldu
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Abdi İbrahim Global Pharm’ın Fabrika Müdürü Neslihan Günel oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin