Ökkeş Şentürk, “Hainler amacına ulaşamayacak”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Şentürk, Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı lanetleyerek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Şentürk, yaptığı açıklamada, bu saldırıyla Gaziantep’in huzurunun ve kardeşliğinin hedef alındığına dikkat çekerek, “Şan ve şerefle dolu tarihinin hiçbir döneminde ismi terörle anılmayan, terör ve destekçilerine hiç zaman prim tanımayan Gaziantep, bu hain saldırılar karşısında sağduyusunu koruyarak, terörden medet umanlara gereken en iyi cevabı verecektir” dedi.
“Türkiye’nin bağımsızlığına ve toprak bütünlüğüne yönelik saldırılar”

Terör ve onun beraberinde getireceği güvensizlik ve kargaşa ortamından faydalanmak isteyen şer güçlerin amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını kaydeden Şentürk, şunları söyledi.
“ Kentimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Saldırıda şehit olan polis kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar, şehidimizin ailesine ve emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarına baş sağlığı diliyorum. Allah bizlere bu acıları bir daha yaşatmasın. Bu ve bunun gibi olaylar ideolojiden uzak, tamamen Türkiye’nin bağımsızlığına ve toprak bütünlüğüne yönelik saldırılardır. Bu şer odaklarını ve onların arkasında yer alan terör destekçilerini lanetle kınıyoruz. Gaziantep ve Türkiye teröre ve teröristlere asla teslim olmayacak, birlik ve beraberliğini koruyarak bu olayların üstesinden gelecektir. İç ve dış mihrakların Türkiye’de ve bölgemizde sahneye koymaya çalıştığı ve temel amacı ülkemizin toprak bütünlüğünü bozmak ve Türk ekonomisini olumsuz etkilemek olan bu tür olaylar ve eylemler karşısında hepimizin daha çok dikkatli olması, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek sürdürmemiz gerekmektedir. Diliyorum ki bu yaşanan acılar son olsun ve bu olayı gerçekleştiren bütün şer odakları bir an önce adalet karşısında hesap vererek hak ettikleri cezaları bulsunlar” dedi.
Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Şentürk, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabır diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ökkeş Şentürk, “Hainler amacına ulaşamayacak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin