GAZDAŞ 10’uncu yılını kutluyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gazpaş-gaziantepGaziantep bölgesini temiz ve ekonomik yakıt doğal gazla buluşturan GAZDAŞ, 10’uncu yılını kutluyor.

Doğal gaz sektöründeki dağıtım faaliyetlerine lisans aldığı yıldan bu yana GAZDAŞ şirketiyle yürüten Zorlu Enerji Doğal Gaz Grubu, 10’uncu yılını kutluyor. Gaziantep ve Kilis’i kapsayan bölgede 252 bin aboneye ulaşan GAZDAŞ,  önümüzdeki 10 yıl içerisinde 600 bin aboneyi hedefliyor.

Zorlu Enerji Doğal Gaz Grubu Genel Müdürü Fuat Celepci, “Geçtiğimiz 10 yıl içinde Gaziantep bölgesinde tüm taahhütlerimizi yerine getirerek, sektördeki en saygın kurumların başında yer aldık. Müşterilerimizin doğal gaz ihtiyacını kesintisiz bir şekilde karşılamak üzere var gücümüzle çalışıyor, önümüzdeki dönemde ulaştığımız bölge sayısını artırıyoruz” dedi.

Doğal gaz sektöründeki faaliyetlerine 2006 yılında aldığı lisansla başlayan Zorlu Enerji Doğal Gaz Grubu, sektördeki dağıtım faaliyetlerini yürüttüğü GAZDAŞ şirketiyle faaliyetlerine etkin bir ekip anlayışıyla devam ediyor. Gaziantep bölgesinde 30 yıllık dağıtım ihalesini kazanan GAZDAŞ, vatandaşların doğal gaz ihtiyacını eksiksiz ve kesintisiz sağladığı sektörde 10’uncu yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.

Doğal gaz alım kontratlarının özel sektöre devredilmesiyle birlikte girdiği sektörde GAZDAŞ, bu alandaki çalışmalarını kamu hizmeti olarak değerlendiriyor. Etkin olduğu bölgelerde müşterilerin doğal gaz ihtiyacını 10 yıldan bu yana kesintisiz bir şekilde karşılamak üzere var gücüyle çalışan GAZDAŞ, Gaziantep’te toplam 252 bin aboneye ve 250 km’lik boru hattına ulaştı.

GAZDAŞ’ın 10’uncu yılı nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Zorlu Enerji Doğal Gaz Grubu Genel Müdürü Fuat Celepci, “Gaziantep ve Kilis’i kapsayan bu bölge, mevzuat ve denetimine tabi olduğumuz Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu nezdinde yatırımlarını en yüksek oranda tamamlamış bölgelerin başında geliyor. Geçtiğimiz 10 yıl boyunca, yükümlülüklerimizi eksiksiz ve en üst düzeyde tamamlayarak, vatandaşlarımızın güvenli ve ekonomik yakıt doğal gaz ve dolayısıyla temiz bir çevreden faydalanmaları için azami çaba gösterdik. Titizlikle sürdürdüğümüz çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de devam ettirerek, daha çok sayıda konut ve sanayi kullanıcılarımızın temiz, güvenli ve uzun vadede tasarruflu yakıt doğal gazla kesintisiz ve yüksek hizmet kalitesiyle buluşmasını sağlayacağız” dedi.

“Hem ekonomik, hem de çevre dostu yakıt doğal gazı yeni yatırım bölgelerine götüreceğiz”

Gaziantep bölgesinde doğal gaz çalışmaları kapsamında bugüne dek 186 milyon dolar yatırım yapan GAZDAŞ, yılda 560 milyon metreküp doğal gazı tüketicilere ulaştırıyor. Aynı zamanda 1000’in üzerinde kişiye doğrudan ve dolaylı istihdam sağlayan GAZDAŞ’ın yatırımlarına ilişkin bilgi veren Celepci,

“Doğal gaz diğer enerji kaynakları ile karşılaştırıldığında hem daha ekonomik, hem de çevre dostu bir yakıt. İnsan ve çevre sağlığı düşünüldüğünde, hava kirliliğine yol açmayan önemli bir yakıt olan doğal gazın kullanımı sayesinde Gaziantepliler hem yakıt masraflarını düşürdü, hem de temiz bir çevreye kavuştu. Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitemizi geliştirmeye gelecek 10 yıllarda da devam ederek, tüm Gazianteplileri doğal gazla buluşturmayı hedefliyoruz” sözleriyle doğal gazın çevreci ve tasarruf sağlayan yönlerine de vurgu yaptı.

Geçtiğimiz 10 yıllık sürede hayata geçirdiği üstün hizmet anlayışıyla tüketicilerin güvenini kazanan GAZDAŞ, yeni dönemde Gaziantep’teki dağıtım bölgelerine yenilerini ekleyecek. Islahiye, Nurdağı ve Oğuzeli’ndeki altyapı çalışmalarına başlayan GAZDAŞ’ın faaliyetlerine tüm hızıyla devam edeceğini açıklayan Celepci, “Tüm faaliyetlerimizi, ilk günden itibaren vatandaşlarımızın değerli işbirliğiyle özverili bir bakış açısıyla gerçekleştiriyoruz. Zorlu Enerji Doğal Gaz Grubu olarak kentlerimizin dört bir yanını doğal gazla buluşturarak temiz hava ve sağlıklı bir çevreye kavuşturmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

GAZDAŞ, yasal ve sosyal yükümlülüklerini en yüksek hızda gerçekleştiriyor

Celepci, kentteki hizmet süreçleri ve ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra kent yaşamına ve vatandaşlara yönelik sosyal sorumluluk projelerine de değinerek, geçtiğimiz 10 yılı şöyle özetledi. “GAZDAŞ olarak, sektörün deneyimli ismi Zorlu Enerji Grubu’nun ve ülkemizin en büyük gruplarından Zorlu Holding’in desteğini de alarak çıktığımız yolda, azimle çalışarak sorumluluklarımızı hakkıyla yerine getirdik. Yatırımlarımıza önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. 2016 yılında Gaziantep’te 20 milyon TL’lik yatırımı hayata geçireceğiz” diye konuştu.

GAZDAŞ, abonelerine karşı yükümlülüklerini yerine getirdiği gibi, yasal yükümlülüklerini de yerine getirmede doğal gaz dağıtım şirketleri arasında liderliği elinde bulunduruyor. EPDK’nın yaptığı denetimlerin sonucunda, doğal gaz dağıtımı yapan firmalar arasında, yasal yükümlülükleri en hızlı ve en başarılı şekilde yerine getirmede, GAZDAŞ Gaziantep ile ilk sıralarda yerini aldı. Celepci, hizmete başladıkları ilk günden beri çevreci ve ekonomik yakıt doğal gaz kullanımının yaygınlaşmasına yönelik çabaların hızlı sonuçlandığını ifade ederek, “Gaziantep ve çevresinde, artan araç sayısı ve yoğun inşaat çalışmalarına rağmen, hava kalitesinde önemli oranda düzelme sağlandı” bilgisini verdi.

“Ancak havanın temizlenmesine, sürdürülebilir çevreye katkı noktasında bu kadarla yetinmiyoruz. ‘Enerjimiz Çocuklar İçin’ anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz projeyle çocuklarımızı da bilinçlendiriyoruz” sözleriyle Türkiye’nin ilk ulusal enerji eğitimi projesini hayata geçirdiklerini hatırlatan Celepci, “Gönüllü çalışanlarımızın katıldığı eğitimlerle bölgelerdeki ilkokul öğrencilerine; doğal gazın sağlığa, çevreye ve yaşamımıza sağladığı katkıları anlatıp, temiz enerji kaynakları ve enerji tasarrufu konusunda bilgiler veriyoruz. GAZDAŞ olarak inanıyoruz ki, 2035’e ve daha da ötesine emin adımlarla yürüyeceğiz. Ateşimiz hiç sönmeden, enerjimiz asla bitmeden, daha büyük başarılara, ülkemiz için daha güzel yarınlara…” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZDAŞ 10’uncu yılını kutluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin