Kızılay Başkanı Kerem Kınık PatrikBartholomeos’u ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos’u makamında ziyaret eden Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Rum Ortodoks Patrikliği ile Kızılay arasındaki ilişkilerin çok eskiye dayandığını ve bu köklü işbirliğinin süreceğini vurguladı.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos’u makamında ziyaret etti. Fatih’teki Fener Rum Patrikhanesi’nde gerçekleşen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Rum Ortodoks Patrikliği ile Kızılay arasındaki ilişkilerin çok eskiye dayandığını belirterek, şunları kaydetti: “Kızılay ile Rum Ortodoks Patrikliği ilişkilerimiz yardımlaşma-dayanışma ve mazluma yardım etme konusunda bugün de güzel bir şekilde devam ediyor. Kızılay olarak Rum Cemaatinin Türkiye’deki ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapıyoruz. Aynı şekilde Rum Cemaatinden de Kızılay’a katkı almaya devam ediyoruz.”

Patrik Bartholomeos ise Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık’a yeni görevinde başarılar diledi. Kızılay’ın yurtiçi ve dışında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşarak takdire şayan çalışmalara imza attığını belirten Patrik Bartholomeos, Kızılay ile yardımlaşma konularının her zaman Rum cemaatinin gündeminde olduğunu belirtti. Görüşmenin sonunda Kınık, Bartholomeos’aplaket takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bartholomoes da misafirlerine kitap ve paskalya yumurtası hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kızılay Başkanı Kerem Kınık PatrikBartholomeos’u ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin