TÜRK MİLLETİ “TEK YÜREK” OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen miting için milyonlarca vatandaş öğle saatlerinden itibaren Anadolu ve Avrupa yakasından otobüs, Marmaray, metrobüs, metro ve deniz yoluyla Yenikapı Miting Alanı’na ulaştı. Vatandaşların ellerindeki Türk bayrakları ile alanı tamamen doldurdukları mitingin, Türkiye tarihinin en büyük mitingi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” katılımcılarını platformdan selamladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde, Kur’anı-ı Kerim tilavetinin ardından Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez şehitler için dua okudu.

TÜRK MİLLETİ "TEK YÜREK" OLDU

Tarihin en büyük buluşması olarak nitelendirilen Miting Tüm Dünyaya mesaj verdi. Türkiye’yi tehdit eden dış mihraklara korku salan mitinge tüm Türkiye eşlik etti ve 81 il Yenikapı mitingine destek verdi.

Yenikapı Mitingi dünyaya büyük bir mesaj verdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Söz konusu vatansa gerisi teferruatır” sözüyle bir araya gelen Türk Milleti, Tek Bayrak, Tek Vatan için Tek Yürek oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜRK MİLLETİ “TEK YÜREK” OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin