CANLI BOMBA DİYE BAĞIRINCA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Canlı bomba diye bagirinca ortalik karisti

Gaziantep’te, kurban bayramı alış verişi yapan bir kişi satın aldığı ayakkabıyı değiştirmek için gittiği iş yerinde ayakkabıyı değiştiremeyince işyeri çalışanları ile kavga etti. Kavga üzerine, adı öğrenilemeyen kişi canlı bomba diye bağırınca çarşıda büyük bir panik yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep’in alış veriş merkezi konumundaki Gaziler Caddesi üzerindeki bir işyerinden ayakkabı alan bir kişi bir süre sonra ayakkabıyı değiştirmek için gittiği işyerinde değişimi yapamayınca işyeri çalışanları ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine adı öğrenilemeyen şahıs canlı bomba diye bağırınca çarşıda büyük panik yaşandı.

Çarşıda bayram alışverişi yapan vatandaşlar panikle sağa sola kaçışırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Polis ekipleri kısa sürede çarşıda canlı bomba diye bağırarak vatandaşları paniğe sevk eden kişiyi yakalamak için önce çevre güvenliğini aldılar. Bu sırada, herhangi bir bomba olmadığını gören vatandaşlar, canlı bomba diye bağıran kişiyi linç etmeye çalıştılar. Polis ekipleri, şahsı öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtararak ekip arabasına bindirip olay yerinden uzaklaştırdılar.
Bu arada, olayda hafif şekilde yaralanan iki kişi ise ambulanslarla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.
https://youtu.be/VcMHxyhuOJs

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CANLI BOMBA DİYE BAĞIRINCA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin