Şehit polis Ufuk Bozgeyik son yolculuğuna uğurlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bozgeyik-ufuk Beşiktaş’ta düzenlenen bombalı terör saldırısında ağır yaralanan ve İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan polis memuru Ufuk Bozgeyik’in cenazesi, bugün Gaziantep’te defnedildi.

Uçakla Gaziantep’e getirilen şehit Ufuk Bozgeyik için öğle saatlerinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Törene Vali Ali Yerlikaya, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, şehidin babası Abdulkadir, annesi Nuray, kardeşleri Gamze ve Seher Bozgeyik, Gaziantepliler ve polisler katıldı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde halen polis memuru olan babası Abdulkadir Bozgeyik  ayakta durmakta güçlük çekerken anne  Nuray Bozgeyik oğluna gözyaşları içerisinde veda etti.

Şehit polisin özgeçmişinin okunduğu törende konuşan Vali Ali Yerlikaya, teröre lanet okuyarak, “Ülkemizi bölemeyecekler, teröre boyun eğmeyeceğiz. Gaziantep’te bugün bir şehidimizi daha uğurluyoruz. Yapılanlar bizi yıldıramayacak. Ben şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Şehidin naaşı Gaziantep’in Oğuzeli ilçesi Yakacık köyünde dualarla defnedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehit polis Ufuk Bozgeyik son yolculuğuna uğurlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin