17 ŞAHİTLİ NİKAH GAZİANTEP’E DAMGASINI VURDU!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 ŞAHİTLİ NİKAH GAZİANTEP'E DAMGASINI VURDU!Mehmet Erdoğan oğlu İslam Erden’i everdi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan oğlu İslam Erden Erdoğan ile Esma Sevgili, düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Nikah törenine katılmak üzere Türkiye’nin bir çok ilinden konukların akın ettiği törene MÜSİAD ve TÜMSİAD genel başkanlarının programlarını yarıda bırakıp gelmeleri de dikkat çekti. Siyaset ve iş dünyası yanında STK’ları köy ve mahalle muhtarlarıyla sanat dünyasının önde gelen isimlerinin ağırlıklı katıldığı nikah töreni öncesi mehteran takımının gösterileri büyük ilgi gördü.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan oğlu İslam Erden Erdoğan ile Esma Sevgili, Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Gelen davetlilerin Mehteran Takımı ile karşıladığı nikah töreninde genç çiftin nikahlarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı İslam Erdem ve Esma Erdoğan çiftinin nikah şahitliklerini ise Ak Parti Gaziantep, Adıyaman, Kilis, Siirt ve Hatay  Milletvekilleriyle, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Tümsiad Genel Başkanı Hasan Sel, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Talha Gönül, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Tamer Yılmaz,  Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Caytemur ve Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve İbrahim Sevgili birlikte yaptılar.

17 ŞAHİTLİ NİKAH GAZİANTEP'E DAMGASINI VURDU!Siyaset, İş, sanat ve STK  dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı nikah töreni öncesinde Kuran-ı Kerim okundu. Gaziantep son dönemlerde en fazla katılımın sağlandığı nikah töreninde toplumun bütün kesimlerini kucaklarken Milletvekili Mehmet Erdoğan’a karşı sevgi gösterileri de dikkat çekti. Halk Ozanı Aşık Mustafa’nın Mehmet Erdoğan’a methiye dizmesi dikkat çekti. Binlerce kişinin katıldığı nikah töreninin ardından Erdoğan ve Sevgili aileleri tebrikleri kabul etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
17 ŞAHİTLİ NİKAH GAZİANTEP’E DAMGASINI VURDU!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin