OSB Başkanı Şimşek’ten 25 Aralık Kutlama Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Antep Savunması, atalarımızdan kalan en kıymetli mirastır”

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şimşek, mesajında, Antep Savunmasının, atalarımızdan kalan en kıymetli miraslardan biri olduğunu söyledi. Antep Savunmasının, milletimizin bağımsızlığına olan düşkünlüğünü ve vatan topraklarının tehlikeye girmesi halinde vereceği mücadelenin boyutunu göstermesi bakımından büyük önem taşıdığını belirten Şimşek, şöyle devam etti:

“Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü büyük bir sevinç ve coşku ile kutluyoruz. Antepliler, her türlü yokluğa ve zorluğa rağmen, o günün koşullarına göre en modern silahlara sahip düşman kuvvetlerini 11 ay boyunca şehre sokmadılar ve adeta bir kahramanlık destanı yazdılar. Anteplilerin yazdığı bu destan, Milli Mücadelenin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Milli Mücadelenin öncü şehri olan Gaziantep, bugün de sanayideki başarıları ile ülkemize öncülük etmektedir. Bugün Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesi olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, sadece şehrimiz için değil ülkemiz için de bir gurur kaynağıdır. Dördüncü Sanayi Devriminin yaşandığı günümüzde ileri teknoloji takip etmek, sanayi tesislerimizin dijital dönüşümünü gerçekleştirmek ve katma değeri yüksek ürünlere yönelerek, ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak biz Gaziantepli sanayicilerin öncelikleridir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarım.”

OSB Başkanı Şimşek'ten 25 Aralık Kutlama Mesajı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OSB Başkanı Şimşek’ten 25 Aralık Kutlama Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin