GGC Geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti´nin (GGC) geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu.

Türk basınının prestijli ödülleri arasına girmeyi başaran Basın Ödülleri Gecesi´nde, ulusal ve yerel medyanın başarılı temsilcileri ödüllendirildi.

Şirehan Otel´deki ödül töreninin ardından Türk müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Coşkun Sabah sahne aldı. Ünlü sanatçı, en güzel şarkılarını gazeteciler ve aileleri için seslendirirken, davetliler müzik ve eğlence dolu bir gece yaşadı.

MUHTEŞEM GECEYE İLGİ BÜYÜK OLDU

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 6. kez düzenlediği geleneksel geceye siyaset, medya, bürokrasi ve iş dünyasının ilgisi yoğun oldu. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Derya Bakbak, CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, kaymakamlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda gazeteci katıldı.

ONUR ÖDÜLÜ YAVUZ DONAT’A

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin Onur Ödülü, duayen gazeteci Yavuz Donat’a verildi. Onur ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül’ün elinden alan Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, “Yükselen büyüyen Gaziantep’te tekrar gelmekten dolayı memnunum. Gaziantep’in bana göstermiş olduğu bu iltifata çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutmayacağım. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Onur ödülüne layık görülen Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat’a plaketini Vali Davut Gül takdim etti.

Habertürk TV Türkiye’nin Nabzı programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz: “Ödül bahane. Sizlerle beraber olmak çok büyük bir onur. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Sektör çok ciddi sorunlar yaşıyor. İşsiz olan çok arkadaşlarımız var. Böyle bir dönemde bu mesleği layıkı ile yapabiliyorsak ne mutlu bize.”
Yılın en iyi kadın program sunucusu ödülüne layık görülen Habertürk TV program sunucusu Didem Arslan Yılmaz’a plaketini AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer takdim etti.

FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya da ödül almaktan mutlu olduğunu belirterek, “Aranızda olmaktan çok mutluyum. Bu başarılı organizasyonu yapan GGC’nin bütün emektarlarına başta İbrahim Ay olmak üzere teşekkür ve tebriklerimi sunarım. Benim için anlamlı bir ödül. Anlamlı olduğu kadar da değerli bir ödül. Gaziantep benim sevdiğim şehirlerden bir tanesi. Her yıl en az beş altı kez geldiğim bir kent. Ödülü bize takdir eden yerel gazeteci arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ben yedi yıldır Çalar Saat Programı’nı hazırlayıp sunuyorum. Sabah manşetleri sunarken Hürriyet, Sözcü, Cumhuriyet derken birden Gaziantep’ten Güneş, Oluşum gibi gazeteyi sunuyorum. Yerel gazetedeki arkadaşlarımın isimlerini ifade ediyorum. Bunun ne anlama geldiğini bilecek durumdayım. Dolaysıyla her sabah Gaziantep’te bizim selamladığımız kentlerden bir tanesi. Yerel basını güçlendirmemiz gerekiyor. Biz güçlendirirken sizlerin de Gaziantepli siyasetçilerin, belediyelerin, iş adamlarının yerel medyayı desteklemeli. Bunun altını çiziyorum. Lütfen gazetelere abone olun ve ilan reklamları verin. Çünkü ulusal basının zor zamanlardan geçtiği bir dönemde bizi kurtaracak olan şey mahalli basındır onları destekleyiniz.”

Sabah kuşağının en çok izlenen haber programı ödülüne layık görülen FOX TV Çalar Saat programı sunucusu İsmail Küçükkaya’ya plaketini CHP Milletvekili Bayram Yılmazkaya takdim etti.

GGC Geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu

Kanal 7 Başkent Kulisi programı sunucusu Mehmet Acet, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, şöyle dedi: “Gaziantep’e kaçıncı kez geldiğimi saymamaya başladım. Ankara ve İstanbul’dan sonra en fazla program yaptığım şehir burası. İki konuda Gaziantep’e ve Gazianteplilere hayranlığım var. Birincisi bu şehre duydukları aidiyet duygusu, ikincisi ise bu şehrin yaşadığı sorunlar. Zaman zaman çok büyük sorunlar yaşadığını biliyoruz. Bu sorunları göğüslemede hep birlikle hareket etmesi ve çözüm odaklı olması çok güzel bir şey. Başkent Kulisi Programı’mı 14 senedir yapıyorum. Programların istikrarlı olması da önemlidir. Bu ödüle layık gördükleri için GGC’ye çok teşekkür ederim. Büyük bir onurla Ankara’ya döneceğim.”
Yılın en iyi erkek program sunucusu ödülüne layık görülen
Kanal 7 program sunucusu Mehmet Acet’e plaketini AK Parti Milletvekili Derya Bakbak takdim etti.

NTV Haber Spikeri Ahmed Arpat ise, plaketini aldıktan sonra şunları söyledi: “Gaziantep müthiş bir şehir. Gaziantep’te olmak başlı başına bir ödül. Bunun yanında bir de meslektaşlarımdan, muhabirlik döneminde omuz omuza çalıştığım arkadaşlarımdan bu ödülü almak onur verici. Çok teşekkür ederim. Ben çalışan gazeteci tanımını çok sevmiyorum. Çalışan, çalışmayan, çalışamayan tüm gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Günümüz kutlu olsun.”

GGC Geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GGC Geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin