AKP Şehitkamil’de Mehmet Yılmaz güven tazeledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKAMİL’DE KUTLU YÜRÜYÜŞ DEVAM EDİYOR

Ak Parti Şehitkamil İlçesi 7. Olağan Genel Kurulunda mevcut ilçe başkanı Mehmet Yılmaz tek aday oldu. Merveşehir Stadında pandemi nedeniyle sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleştirilen kongreye önemli isimler katıldı. Ak Parti’de başarılı çalışmalara imza atan Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın yönetim kurulunda ise önemli isimler görev alacak. Genç bir yönetim kurulunun oluştuğu Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığında gelecek döneme dair hedefler daha da büyüdü.

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL VE AK PARTİ TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR KONGREYE KATILIM SAĞLADI

AK Parti Şerhitkamil İlçesi 7. Olağan Kongresi büyük coşku içerisinde tamamlandı. Merveşehir Stadı’nda sosyal masfeye uygun olarak gerçekleştirilen kongreye Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ERKAN KANDEMİR, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, partililer ve davetliler katıldı. İlçe başkanlığı kongresine katılamayan çok sayıda isim ise mesaj yollayarak yeni oluşacak yönetime ve ilçe başkanına başarılar diledi.

AKP Şehitkamil'de Mehmet Yılmaz güven tazeledi

ÇOK SESLİ VE ŞEHİTKAMİL İLÇESİNİ YANSITAN BİR YÖNETİM OLUŞTU

Ak Parti Şehitkamil İlçe Kongresinde yeniden ilçe başkanlığına seçilen Mehmet Yılmaz’ın yönetim kurulu çok sesli ve ilçe geneli kadar kente hitap edecek, halkın sorunlarıyla yakından ilgilenecek ve çözüm önerileri ortaya koyacak isimlerden oluştu. Yeni oluşan yönetimde yaş ortalamasının 41 olurken, meslek dağılımı ise tüm sektörleri kapsayacak şekilde oluşturuldu. Şehitkamil ilçesinde Ak Parti tarafından ortaya konan hizmetlerin gelecek dönemde de daha kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesine yönelik oluşan yeni yönetim gelecek döneme damga vuracak

AKP Şehitkamil'de Mehmet Yılmaz güven tazeledi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP Şehitkamil’de Mehmet Yılmaz güven tazeledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin