3TEKS’E TÜBİTAK AR-GE ÖDÜLÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3TEKS’E TÜBİTAK AR-GE ÖDÜLÜGaziantep Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde 3TEKS Medikal Tekstil TÜBİTAK Ar-Ge Ödülüne layık görüldü.

GSO tarafından düzenlenen “Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni”, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in da katılımıyla Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

GSO’nun 25. kuruluş yıl dönümü belgeselinin izlenmesinin ardından ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’, ‘’Türkiye’nin En Büyük İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’’, ‘’TÜBİTAK Ar-Ge Ödülleri’’, ‘’En Fazla Patent Başvurusu Yapan Firmalar’’, ‘’En Fazla Faydalı Model Başvurusu yapan Firmalar’’, ‘’En Fazla Marka Başvurusu Yapan Firmalar’’ ve ‘’En Fazla Tasarım Başvurusu Yapan Firmalar’’ kategorisinde ödüller dağıtılan törende, 3TEKS Medikal TekstilTÜBİTAK Ar-Ge ödülünüaldı.

Programda konuşan Başbakan Davutoğlu, “Gaziantep’imizi her konuda Türkiye’nin performansının üstüne çıkma özelliğini, biz Ar-Ge çalışmalarında da görmek istiyoruz. Her türlü teşviki vereceğiz, her türlü katkıyı yapacağız. Marka sayısını artırmanızı istiyoruz. Daha fazla katma değer üretmenizi istiyoruz. Biz, siz ne talep ediyorsanız onu yapmaya kararlıyız. Amanos Tüneli mi talep ediyorsunuz, yapılacak. Hızlı tren mi istiyorsunuz, yapılacak. Havalimanlarının gelişimini mi istiyorsunuz, yapılacak. Ar-Ge’ye daha fazla teşvik mi istiyorsunuz, yapılacak. Ne istiyorsanız, siyasi irade olarak yanındayız. Ama biz de sizden daha fazla üretim, daha fazla istihdam, daha fazla yatırım istiyoruz’’ dedi.

Genel cerrahi örtülerin imalatı için otomasyon sistem geliştirme uygulaması projesi ile TÜBİTAK Ar-Ge ödülünü alanve konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan 3TEKS Yönetim Kurulu Başkanı Orkun Balat ise; “3TEKS Medikal Tekstil olarak üretimimizdeki yüksek standart ve kalite ile şuan 56 ülkeye ürün ihraç ediyoruz. Beraberinde iç ve dış ihracatımızı daha da arttırmak amacıyla Ar-Ge çalışmalarımıza hiç ara vermeden, titizlikle devam ediyoruz. Şirket olarak yeni ürünler, yeni buluşlar bizi heyecanlandırıyor ve sürekli dinamik bir çatı altında tutuyor.Çalışmalarımızı Gaziantep gibi büyük ve gelişmiş bir şehirde yapmakta ayrıca bir gurur kaynağı. İhracat ’ta büyük bir ivme kazanmış olan şehrimiz her geçen gün daha da gelişiyor, üretim ve istihdam düzenli bir şekilde artıyor.  Bu ülke için yaptığınız yatırımların ve çalışmaların ödüllendirilmesi yatırımcıya teşvik oluyor. Bu kapsamda Gaziantep Sanayi Odası’na bu başarılı organizasyon dolayısıyla teşekkür ediyor, törende ödül alan tüm firmaları kutluyorum” diye konuştu.

Gaziantep’in Yıldızları Töreni ödül alanların toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
3TEKS’E TÜBİTAK AR-GE ÖDÜLÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin