4 BİNE YAKIN SPORCU 1041 MÜSABAKADA TER DÖKTÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koç Holding’in kurucusu merhum Vehbi Koç’un isteğiyle 1989 yılında başlayan ve dev bir spor organizasyonuna dönüşen Koç Topluluğu Spor Şenliği’nin 26’ncısı 83 şirketten 4 bine yakın çalışanın katılımıyla tamamlandı. 70 gün süren organizasyonda en çok kupayı Arçelik kazanırken, onu Ford Otosan ve Tüpraş izledi. Her yıl çekişmeli geçen Bölgeler Arası Futbol Turnuvası’nda Süper Kupa’yı kazanan ise Tüpraş Futbol Takımı oldu.
Koç Topluluğu Spor Kulübü tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenen Koç Topluluğu Spor Şenliği sona erdi. Toplam 1041 müsabakaya sahne olan Spor Şenliği’ne 83 şirket ve işletmeden 4 bine yakın çalışan katıldı. Basketbol, masa tenisi, tenis, bowling, atletizm, yüzme, yelken ve satranç branşlarında gerçekleşen müsabakaların yanı sıra futbolda kadınlar, erkekler ve veteran; voleybolda kadınlar ve erkekler olmak üzere toplam 10 branş ve 13 farklı kategoride düzenlenen karşılaşmalar 70 gün sürdü. Şirketine en çok kupa kazandıran Arçelik çalışanlarını Ford Otosan ve Tüpraş çalışanları izledi. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası’nda ise Tüpraş, Arçelik Çamaşır Makinesi İşletmeleri’ni zorlu bir mücadele sonrası 1-0 yenerek Süper Kupa’yı kazandı. Tüpraş ekibi kupayı Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu’nun elinden aldı.
Koç Topluluğu Spor Şenliği’nin dev bir spor organizasyonuna dönüşmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Bu yıl 26’ncı kez gerçekleşen Koç Topluluğu Spor Şenliği çalışanlarımızı spor yapmaya yönlendiren ve spor yapan çalışanlarımızı desteklediğimiz uzun soluklu büyük bir organizasyon. Bugüne kadar yaklaşık 40 bin çalışanımızın yer aldığı ve Türkiye’nin ilk kurumsal spor şenliği olma özelliğini taşıyan bu organizasyon, çalışanlarımıza sağlıklı bir yaşamın önemini hatırlatmanın yanı sıra ekip ve dayanışma ruhunu da geliştiriyor. Topluluğumuzun sahip olduğu değerlerin başında gelen bir olmanın, birlik olmanın, birbirimize güven duymanın, saygı ve sevgi göstermenin, uyum ve sinerjinin önem ve kıymetini de bu organizasyon boyunca hissediyoruz. Şenliğe katılanlar bu etkinliği en güzel şekilde değerlendirerek takım olarak yarışma ve başarmanın keyfini yaşıyor. Sporun yaygınlaştırılması ve bir yaşam biçimi haline gelmesi için çalışanlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Böylesine büyük bir aile olmaya devam ettiğimiz sürece ulaşabileceklerimizin sınırı yok. Etkinlikte yer alan tüm takım ve sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
4 BİNE YAKIN SPORCU 1041 MÜSABAKADA TER DÖKTÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin