Gazete Bürosuna silahlı Saldırı

featured
Gazete Bürosuna silahlı Saldırı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazete Bürosuna silahlı Saldırı

İslahiye’de yayınlanan İslahiye’nin Sesi Gazetesi bürosuna silahlı saldırı gerçekleşti.

31 mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerinden alakalı olan saldırı ile ilgili İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı.

31 mart seçimleri sonrasında İslahiye’nin Sesi Gazetesi’nin Genel Yayın yönetmeni Abdullah Bilgiç’e saldırı gerçekleştirilmişti.

Saldırı sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Gazeteci Abdullah Bilgiç için koruma kararı alınmıştı. Şimdi Gazetenin Yazı işleri müdürü Halil İbrahim Kurt hakkında da koruma kararı alındı.

Bilgiç saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada; “Dün Akşam gerçekleştiği tahmin edilen silahlı saldırıda Gazete bürosu kurşunlanmış ve işyerinin camları kırılmış. Daha önce tarafıma yapılan saldırı ile arasında bağlantı olup olmadığını bilmiyorum. Ancak biz emniyet güçlerimize güveniyoruz. Saldırının faili veya failleri kim en kısa zamanda yakalanacaktır.  Olayı kimler neden yaptı gün yüzüne çıkacaktır. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir ve hukuk gerekeni yapacaktır. Bu ilçede farklı hesapları olan kişi ve gruplar varsa bu hesaplarına bizi alet etmesinler” ifadelerini kullanarak Emniyet güçlerinin konuyu en kısa zamanda çözeceklerini belirtti..

İslahiye İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili detaylı çalışma başlatırken silahlı saldırı ile daha önceki saldırı arasında bağlantı olup olmadığını, bu saldırıyı kim yada kimlerin ne amaçla yaptığı konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
2
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazete Bürosuna silahlı Saldırı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin