55 bin metrekarelik dev tema parkıyla Osmaniye Belediyesi ATRAX’ta

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

osmaniye-parkDünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, oyun ve ekipman üreticilerini, etkinlik organizatörü firmalarını, turistik işletme sahiplerini, belediye, AVM yöneticilerini ve mimarları buluşturan Eğlence-Aktivite, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2015, İstanbul Fuar Merkezinde kapılarını açtı.

5 Aralık’a kadar devam edecek olan fuarda; jetonlu oyun makinaları, simülasyon cihazları, alışveriş merkezi ekipmanları, şişme oyun ekipmanları, tema park ekipmanları, kent mobilyaları, oyun parkları, su parkları ekipmanları, su oyun ekipmanları, park bahçe dinlenme ekipmanları ve bowling tesis ekipmanları gibi birçok ürün grubu ATRAX Fuarında ziyaretçilerini ağırlıyor.

Belediyeler, Oteller, AVM’ler, Toplu Konut Projeleri vs. Eğlence ve Rekreasyon alanlarını ATRAX Fuarı sayesinde farklılaştırarak bir adım daha öne geçiyor. Osmaniye’yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden olan Masal Park projesi de ATRAX’da yoğun ilgi gören standlar arasında yer alıyor. 55 bin metrekare alan üzerinde Türkiye’nin 7 bölgesinin doğal güzelliklerinin işlendiği tema parkta; Ağrı Dağı’na tırmanma imkanı, Manavgat şelalesinde tekne yolculukları, Uludağ’da kaydırak keyfi, Efes Antik Kentte sahne gösterileri, Zeugma’da çarpışan oto heyecanı, Van Gölünde Roller Coaster heyecanı ve Karadeniz’de konuşan ağaçlardan masal dinletileri ile fark yaratıyor.

ATRAX Fuarı kapsamında düzenlenen “Atraksiyon Ve Rekreasyon Endüstrisi Dev Bir Sektöre Dönüşüyor” başlıklı konferansta konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; Osmaniye Masal Park Projesinin, Osmaniye’nin sosyal hayatında ve bölgesel yaşam merkezi olma yolunda çok büyük bir işlevinin olacağını söyledi. ATRAX 2014’de 30 ülkeden 195 katılımcı yer aldı Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan ATRAX, geçen yıl üçüncü kez düzenlenmesine rağmen toplam 30 ülkeden 195 katılımcı firmayı İstanbul’da ağırlayarak sektörde önemli bir etki yarattı. Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan ATRAX Fuarı’nı 8 bin 650 sektör profesyoneli ziyaret etti. Bu yıl iki salon ve fuaye ile birlikte 3 bölümden oluşan ATRAX 2015’de yaklaşık 200 sektör profesyoneli yer alıyor. 55 bin metrekare alan üzerinde toplamda 44 farklı temanın bulunduğu Osmaniye Masal Park’da, Türkiye’nin 7 coğrafyasının güzellikleri yer alıyor. 2017 yılı ortalarında hizmete açılacak olan parkın projesi ATRAX fuarında görücüye çıktı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın da katıldığı fuar stana ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

ATRAX Fuarı kapsamında düzenlenen “Atraksiyon Ve Rekreasyon Endüstrisi Dev Bir Sektöre Dönüşüyor” başlıklı konferansta konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; Osmaniye Masal Park Projesinin, Osmaniye’nin sosyal hayatında ve bölgesel yaşam merkezi olma yolunda çok büyük bir işlevinin olacağını söyledi. Projeyi yaparken temel hedeflerinin Osmaniye şehrinin sosyal imkanlarını arttırarak, vatandaşların aileleriyle birlikte güzel zaman geçirebileceği ve mutlu anılar kazanacağı, büyük bir aktivite alanı oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Kara, bu projede Türkiye’nin 7 bölgesini her yönü ile tanıtacaklarını, kullanılacak öğelerde tarihi ve kültürel ögelere büyük hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi. Başkan Kadir Kara projeyle ilgili genel bilgileri şöyle aktardı: “İlk olarak projeyi kentimizin en çok ulaşım bağlantısı olan noktaya konuşlandırdık. 55 bin metrekarelik arazi üzerinde Masal Parkı giriş kalesi ve buluşma Meydanı, 500 araçlık açık otopark, giriş alanda 24 adet tematik dükkandan oluşan alışveriş sokağı, toplam 11 adet Türk masal kahramanı heykeli, içlerinde Galata Serbest Düşüş Kalesi, Van Gölü Canavarı Roller Coaster, Pamukkale Splash Su Oyunu, Anadolu Ryası, Nuhun Gemisi, Karadeniz Bot Gezintisi oyunlarının da bulunduğu toplam 12 adet atraksiyon, çocuklar için 2 adet interaktif su oyunu alanı, 6 adet softplay oyun alanı, dev dijital oyun alanı (yörük çadırı), 2 adet dev tırmanma oyun alanı, 1 adet anfi tiyatro, 1 adet 7D Sinema şeklinde projemizi tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
55 bin metrekarelik dev tema parkıyla Osmaniye Belediyesi ATRAX’ta

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin