YÜZDE OTUZBEŞİ ALAN KAZANIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YÜZDE OTUZBEŞİ ALAN KAZANIRMilliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa ERZİN, yaklaşan mahalli seçimlerde yüzde 35’lik oy oranını bulan ve üzerine çıkan siyasi partinin mahalli seçimlerin lideri olarak çıkacağını, Milliyetçi Hareket Partisinin Gaziantep’in her yerinde hissedilmesi için teşkilatlarla beraber var güçleri ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Narkoz Haber Gazetesi’ni ziyaret eden MHP İl Başkanı Mustafa Erzin ve İl Yönetimi MHP’sinin Gaziantep’te yaklaşan yerel seçimlerde çok ciddi bir yükselişe geçeceğinin altını çizdi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Narkoz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mezine Sırakaya “MHP’ne yaklaşan yerel seçimlerde başarılar dileyerek temiz siyasetten yana olduğunu ifade etti. Basın Yayın kuruluşlarının siyasi görüş ve düşüncelerini ne olursa olsun taraf olmamaları gerektiğini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa ERZİN reve geldikleri tarihten itibaren ziyaretlerin tüm hızıyla devam ettiğini, önceki dönemlere göre son iki aylık süreçte Milliyetçi Hareket Partisinin kamuoyunda daha fazla yer bulduğunu ve konuşulduğunu söyledi. Erzin; “ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ziyaretlerimizde Milliyetçi Hareket Partisinin özlenen, merak edilen, insanlarımızın ve kurumlarımızın ilgi alanında bulunan bir siyasi parti haline geldiğini görüyoruz. Biz vatandaşlarımızda bu ilgi varken bunu arttırmayı, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarını daha da canlandırmayı ve cazibe merkezi haline getirmeyi ve Gaziantep Kamuoyu ile Milliyetçi Hareket Partisini daha barışık hale getirerek mahalli seçimlere kadar olan süreçte trendimizi yükseltmeyi planlıyoruz. Tek hedefimiz MHP’sini seçimlerde Gaziantep’in parlayan yıldızı haline getirmektir. Gaziantep gerçekten çok büyük bir şehir! Yaklaşık iki aydır basın ziyaretlerimiz, oda ziyaretlerimiz, sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız ziyaretler aralıksız devam ediyor olmasına rağmen biz ciddi mesafeler aldığımızı düşünmüyoruz. Bu ziyaretlerimizi yoğun bir şekilde devam ettirerek Gaziantep’in her noktasında MHP’yi hissettireceğiz. Bu ziyaretlerin yanında Gaziantep’te yapılan her türlü organizasyonda Milliyetçi Hareket Partisinin temsil edilmesini de sağlıyoruz. Bu tür organizasyonlar ve toplantılarda MHP’ni hissettirmeye çalışıyoruz. Bu ziyaretlerin çok ciddi yansımalarının olduğunu gözlemliyoruz. Bundan bir kaç ay öncesiyle mukayese edilemeyecek oranda Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep kamuoyunda daha fazla takip edilen ve yer bulan bir siyasi parti haline gelmiştir. Bize düşen de bunu her gün biraz daha arttırarak devam ettirmektir.

YÜZDE OTUZBEŞİ ALAN KAZANIR

Gaziantep’te AKP, CHP ve MHP’yi baz aldığınızda ve oyların birbirine yakın ve eşit dağılabileceğini gözlemlediğinizde %35’i bulan veya bunun üzerine çıkan siyasi partinin Gaziantep’te belediyeleri kazanabileceğini düşünüyorum. Bizim hedefimiz bu bandın üzerine çıkıp Gaziantep’teki belediyeleri kazanmaktır. Bu hedefimizi ne kadar gerçekleştirebileceğimizi bizim tempomuz, adaylarımız ve nihai olarak vatandaşımızın teveccühü gösterecektir.

YENİ BÜYÜKŞEHİR YASASI ÜNİTER DEVLET YAPISINA ZARAR VEREBİLİR

Yeni Büyükşehir Belediye Yasası Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülürken bu konuda ki en keskin muhalefet Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yapılmıştır. Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgemizdeki bir takım hassas dengeleri gözettiğimizde bu yasanın Türkiye’nin üniter devlet yapısına zarar verebileceğini, bu nedenle yasanın özünün yanlış olduğunu söylemiştik. Gaziantep’te geçmiş seçim sonuçları itibariyle ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde biraz daha yüksek oy alan bir partiyiz. Bu nedenle bu yasa Gaziantep üzerinde Milliyetçi Hareket Partisine şöyle bir avantaj sağlayacaktır; Gaziantep Mahalli seçimlerinde AK Partinin alternatifinin CHP değil, Milliyetçi Hareket Partisinin olduğu kanaatinin oluşmasını sağlayacaktır. İlçelerimiz bünyesinde bulunan kasaba ve beldelerimizin belediyeleri yeni yasa kapsamında kapanıyor. Bunun yanında şehir merkezimize 100 km. mesafede olan köylerimizin her ne kadar 5 yıl muaf tutulmuş olsalar bile 5.yıldan sonra su parasından, elektrik parasına, imar mevzuatına kadar belediye mevzuatı içerisine dahil olmalarından kaynaklı çok ciddi sorunlar ve ekonomik maliyetler getireceğini düşünüyoruz. Köylerimizde alt yapı hizmetleri İl Özel İdaresi tarafından götürülmekte iken belediye marifetiyle götürülecek olması ve belediyelerin bir bütçe dahiline, denk bütçe ile çalışmak zorunda olmaları belediyelerin buralara yeterince hizmet götürememesine sebebiyet verecektir. Bunların hepsini alt alta koyduğunuzda bu yasanın uygulanmasında çok ciddi sıkıntılar yaşanacaktır. Bundan sonraki yasa bu belediye kanunu kapsamında yapılacağından biz kırsaldaki avantajımızı kullanarak bu kanunla mağdur edilen belediyeleri kazanabilmek adına var gücümüz ile çalışacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YÜZDE OTUZBEŞİ ALAN KAZANIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin