9 KÖY SURİYELİLER İÇİN AYAKLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 KÖY SURİYELİLER İÇİN AYAKLANDISuriyeliler için ayaklanan 9 köy topladıkları yardımı, ihtiyaç sahibi Suriyelilere ulaştırmak üzere Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a teslim etti.


Şahinbey ilçesinde 9 köy Suriyeliler için el ele vererek evlerinde ne var ne yok hepsini topladı ve savaş yüzünden mağdur Suriyelilere gönderdi. Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan’ın bilgisi dahalinde kolları sıvayan 9 köy muhtarı, yardıma muhtaç olan Suriye’lilere gıda ve giyim yardımı topladı. Toplanan yardımın tamamını Tiyekli köyü’ne getiren muhtarlar, Suriyelilere verilmek üzere tüm yardımları Kaymakam Ugur Turan’a teslim etti.

Şahinbey Merkeze Bağlı Tiyetli Köyü’nde Suriyelilere yapılan yardım için düzenlenen törene Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan, Şahinbel İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu. Şahinbey Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Sedat Canpolat, 9 köy muhtarı ve vatandaşlar katıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından gönderilen kamyona yüklenen yardımlar, muhtarlar önderliğinde 9 köyden toplandı.

9 KÖY SURİYELİLER İÇİN AYAKLANDIAnlamlı yardımdan dolayı muhtarlara teşekkür eden Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan, yaptığı açıklamada, “Gördüğüm kadarıyla civar köylerdeki muhtar kardeşlerimiz, diğer kardeşlerimiz buraya yardım için gelmişler. Biz geçtiğimizg ünlerde de geldik buraya. Vicdani değerleri çok yüksek bir müftü kardeşimiz var. Geçtiğimiz günlerde buraya geldiğimizde bana şunu söyledi; “Suriyeli kardeşlerimize hizmet etmek istiyoruz. Aynı yardımlarlar toplamak istiyoruz dedi. Bunu duyunca bende memnuniyetimi ifade ettim. Sayın Valimizinde, devlet büyüklerimizinde, hepimizin beklentisi bu. Komşu hakkını, kapımıza geleni bilmek lazım. Yardıma muhtaç olan insanları bilmek gerekiyor. Suriye’li kardeşlerimize sahip çıkmakla, şu anda tarihte, şerefli, altın sayfalarımızdan birisini daha yazıyoruz. Biz Türkiye olarak müthiş bir milletiz. Bu milletten Allah razı olsun. Hakikaten el ele, gönül gönüle, kim nerede yardıma muhtaç ise gelene kapımızı açıyoruz, gelemeyenede gidiyoruz evinde, ocağında, barkında, sokağında yardım ediyoruz. Geçmiştede böyleydi, bugünde böyle, bundan sonrada böyle olacak. Allah hepimizi yüz güldürenlerden eylesin. Yapılan bu yardımlar takdire şayan. Hepinizle iftihar ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Tiyekli, Akbayır, Sarıkaya, Belenköy, Sırasöğüt, Ortaklar, Çubukdiken, Burtu ve Çevreli köylerinden toplanan yardımlar, Şahinbey Belediyesi’ne ait kamyonla Şahinbey Müftülüğü deposuna gönderildi. Yardım önümüzdeki günlerde yardıma muhtaç Suriyelilere adreslerinde teslim edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
9 KÖY SURİYELİLER İÇİN AYAKLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin