ABİDE ŞAHSİYETLERİN TANITIMI BAŞLIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABİDE ŞAHSİYETLERİN TANITIMI BAŞLIYOR“Gaziantep Abide Şahsiyetler Projesi” Gaziantep Türk Ocakları Şubesinde düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Türk Ocakları Gaziantep Şubesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “Gaziantep Abide Şahsiyetler” projesi şube binasında düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Türk Ocakları Gaziantep Şube Başkanı Dr. Mehmet Berk Gaziantep’in bugünlere gelmesine katkı sağlayan abide şahsiyetlerin çeşitli etkinliklerle Gazianteplilere tanıtılacağını belirterek proje kapsamında ilk olarak Münif Paşa’nın tanıtımı için bugün bastırdığımız el ilanlarını yönetim ve üyelerimizle birlikte Gaziler Caddesinde vatandaşlarımıza dağıtacağız dedi.

Dr. Mehmet Berk yaptığı açıklamada; “1912 tarihinde kurulan Türk Ocakları Genel Merkezi’nin Türk Tarihi, Kültürü, Sporu vb konulardaki halkımıza hizmet misyonunu, 1916’da Gazi şehrimizde Cumhuriyetimizden eski bir tarihte kurulan ve 2002’ den beri Türk Ocakları Gaziantep Şubesi, Gazianteplilere hizmet anlayışına yeni bir halka ekledi.

Türk Ocakları Gaziantep Şubesi tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Gazi şehrimizin abide şahsiyetlerini tanıtmaya yönelik proje başlatılmıştır. Bu  konuda desteklerinden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Asım Güzelbey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ABİDE ŞAHSİYETLERİN TANITIMI BAŞLIYORTürk Ocakları Gaziantep Şubesi’nin yürüttüğü Projenin amacı, Gaziantepli olsun olmasın Gazi şehrimizde yaşayan herkesin, bu şehrin bugünlere gelmesine katkı sağlayan abide şahsiyetleri tanımasıdır. Proje kapsamında her ay bir abide şahsiyetle ilgili hazırlanacak olan broşürler özellikle toplu taşıma araçlarında dağıtılacaktır.

Projede ilk olarak Gaziantep’in yetiştirdiği mümtaz şahsiyetlerden Münif Paşa’nın toplu taşıma vasıtalarında dağıtılacak bir broşür ile halkımıza tanıtımı yapılacaktır.

Türk Ocakları Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu adına Şube başkanı olarak, toplumsal belleğimizin yeni nesillere aktarımının sağlayan projemizi, gençlere ve halkımıza yönelik konferans, panel, eğitim süreçlerinin devam edeceğini ve yeni projelerle kent kültürümüze katkının sürdürüleceğini belirterek projeye destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şube binasında düzenlenen toplantının ardından Mühif Paşa’yı tanıtan el ilanları Gaziler Caddesinde vatandaşlara Türk Ocakları yönetimi ve üyeleri tarafından dağıtılarak proje başlatıldı. El ilanını alan vatandaşlar şaşkınlık içinde, böyle birisinin varlığından haberimiz yok. Güzel bir proje Gaziantep’e katkı sağlayan büyüklerimizi tanımak ve tanıtmak herkesin görevi! Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ABİDE ŞAHSİYETLERİN TANITIMI BAŞLIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin