AÇIKBAŞ, MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AÇIKBAŞ, MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADIMilliyetçi Hareket Partisi’nin çeşitli kadrolarında yıllarca çalışan ve görev alan Şevket Açıkbaş 18 Ocak tarihinde yapılacak olan kongrede Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkâmil İlçe Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkâmil İlçe Binası salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Açıkbaş aday adaylığını açıklayarak bir konuşma yaptı.

“Milliyetçi Hareket iktidar olmadığı takdirde memleketimiz kendine ak diyen karanlık bir iktidarın elinde akıbeti belirsiz bir vaziyette uçuruma doğru sürüklenmektedir” diyen Açıkbaş “Her ülkücü gibi ben de ülküm ve ülkem uğruna her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım” dedi.

Açıkbaş basın mensupları ve partililere hitaben yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek partilileri göreve çağırdı.

Açıkbaş konuşmasına şöyle devam etti;

“ÜLKEM VE ÜKÜM UĞRUNA GÖREVE HAZIRIM”
“Ülkemizin içinde bulunduğu durumu değerlendirdiğimiz de hiç de iç açıcı bir manzarayla karşı karşıya olmadığımız malumunuzdur. Milliyetçi Hareket iktidar olmadığı takdirde memleketimiz kendine ak diyen karanlık bir iktidarın elinde akıbeti belirsiz bir vaziyette uçuruma doğru sürüklenmektedir. Öyle ki mevcut iktidar ve uzantıları kendilerinden olmayan her şeye ve herkese bir baskı ve yıldırma politikalarıyla insanımızı sindirmeye ve susturmaya çalışmaktadır. Böyle bir ortam da her ülkücü gibi ben de ülküm ve ülkem uğruna her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumu bir kez daha ilan ederek sorumluluğumuzun farkında olduğumun bilinmesini isterim. Milliyetçi hareketin iktidar yürüyüşünde yüce milletimizin tercihini milliyetçi hareketten yana kullanmalarını sağlamak ve bunu bir rüzgâr gibi memleketimizin dört bir yanına ulaştırmak adına şüphesiz hepimize büyük görevler düşmektedir. Bizler bu görev ve sorumluluğun ciddiyetinin farkındayız. Bu minvalde partili arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişarelerimizden Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkâmil İlçe Başkanlığına adaylığım konusunda görüş birliğine varmış bulunmaktayız.

“PARTİMİN ÇEŞİTLİ KADROLARINDA GÖREV ALDIM”

Ortaokul ve lise yıllarında gönül verdiğim ülkücü harekete Şehitkâmil Ülkü Ocakları başkanlığı yaparak devam ettim. Ülkücü nefesi orda, ülkücü ruhu orda aldım. Daima davamın peşinde oldum. Başbuğum Alparslan Türkeş’in bize emanet ettiği Üç Hilali hak ettiği yerlere yükseltmek için çeşitli kademelerde çeşitli görevlerde bulundum. Allah’ın izni ve partililerimizin desteği ile önümüzdeki süreçte üç hilal’i daha yükseklere hep birlikte taşıyacağımızdan en küçük tereddüt duymuyoruz. Bu duygularla sözlerime son verirken Yüce Allah’tan Milliyetçi Hareketin iktidarını milletimize hayır ve nasip eylemesini temenni ederim. Adaylığımızın memleketimize hayırla vesile olmasını diler diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar dilerim.”

AÇIKBAŞ, MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AÇIKBAŞ, MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin