Adam Voleybol’a Dört Yeni İsim!

featured
Adam Voleybol’a Dört Yeni İsim, Lig’de Gaziantep’i temsil eden Adam Voleybol, Türkiye Voleybol Federasyonu, spor, Gaziantep haberler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) Kadınlar 1. Lig’de Gaziantep’i temsil eden Adam Voleybol, devre arası transferinde 4 ismi renklerine katarken, iki oyuncusuyla da yollarını ayırdı.

Ligde aldığı başarı sonuçlarla adını duyuran sarı lacivertli takımda transfer sezonu hareketli geçti. Öncelikle kadroda düşünülmeyen Aleksandra Bytsenko ve Çisil Oygüç ile yollarını ayıran Gaziantep Voleybol takımı, orta oyuncu Ecenur Aksoy, pasör Kübra Kegan Susam, libero Irmak Gürsoy ve Sırp oyuncu smaçör Jovana Vesovic ile anlaşmaya vardı.
“Kaliteli bir kadroya sahibiz”
Sezonun ilk yarısını ilk 4’de tamamladıklarını hatırlatan Adam Voleybol Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy, daha güçlü bir kadro ile yollarına devam edeceklerini söyledi. İki oyuncuyla yollarını ayırdıklarını dile getiren Bilginsoy, “Sezonun ikinci yarısının daha zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Hocamızın da görüşlerini alaraktan kadromuza takviyeler gerçekleştirdik. Yeni katılan arkadaşlarımızın takıma kısa sürede uyum sağlayıp, katkı sağlayacaklarından şüphemiz yok. İnşallah çok güzel bir ikinci yarıyı yaşayacağız ve sezon sonunda hak ettiğimiz noktada ligi tamamlayacağız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adam Voleybol’a Dört Yeni İsim!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin