ADNAN A.Ş NİZİP SAĞLIK SEKTÖRÜNE GİRDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

adnan1991 yılında Adnan İnanıcı tarafından kurulan, bugün farklı yatırımları ve 1.200 çalışanı ile her geçen büyüyerek ilerleyen ADNAN A.Ş., Nizip’in ilk ve tek özel hastanesini (Medinas) tüm hakları ile satın alarak sağlık sektöründe de yerini almış oldu.

Faaliyet gösterdiği bütün sektörlerde, ilkeleri, vizyonu ve hedefleri ile sektörün öncüsü olmayı başaran ADNAN A.Ş., uzun zamandan beri ilgilendiği sağlık sektörüne Nizip’teki özel hastaneyi (Medinas) satın alarak girmiş oldu. Gaziantep’imize, Bölgemize, Türkiye’mize, Devletimize ve milletimize hayırlı olsun.

ADNAN A.Ş., yaptırmış olduğu, 2 okul, 1 Hastane ve aşevlerinin yanında ayrıca şehit aileleri ve ihtiyaç sahiplerine yapmış olduğu yardımlarla, devletinin yanında olduğunu hep göstermiştir. Bundan sonra da gerek yatırımları ve gerekse de faaliyetleri ile yine devletinin yanında yer alarak milletine hizmet etmeye devam edecektir.

2007 yılında şirketimizin yaptığı  sosyal yardım faaliyetleri nedeni ile Yönetim Kurulu Başkanımız Adnan İNANICI T.B.M.M kararı ile devletimiz tarafından “Devlet Üstün Hizmet Madalyası” ile ödüllendirilmiştir.

ADNAN A.Ş NİZİP SAĞLIK SEKTÖRÜNE GİRDİ

ADNAN A.Ş., bünyesine katılan hastanemiz, gerekli izinler çıktıktan sonra, en kaliteli sağlık ekibi ve doktor kadrosu ile milletimize hizmete devam edecektir.  Gerek fiziki yapısı, gerekse de tıbbi-teknik ve idari bakımdan devletimizin istediği şekilde hazır hale getirilen hastanemizde tüm gücümüzle; halkımıza hizmet vereceğiz.

Faaliyet gösterdiği bütün sektörlerde olduğu gibi sağlık sektöründe de, devletine bağlı, sorumluluklarını bilen, tüm işlemlerini yasalara bağlı ve uygun yapan bir kurum olarak, Hastanemizde de devletimize ve milletimize aynı doğrultuda kaliteli hizmet vermek istemekteyiz.

ADNAN A.Ş., olarak bu mutlu satın almamızı ve hizmet aşkımızı sizlerle ve tüm halkımızla paylaşmaktan mutluluk duyar, başta Gaziantep’imiz ve bölgemiz olmak üzere, tüm milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ADNAN A.Ş NİZİP SAĞLIK SEKTÖRÜNE GİRDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin