Afrin’den acı haber: 8 Şehit 13 yaralı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeytin Dalı Harekatı’nın 41’inci gününde da Afrin Bilal Köy Kel Tepe mevkinde  güvenlik güçleriyle teröristler arasında sabah saatlerinde çatışma çıktı.

Güvenlik görevlileri ve teröristler arasında çıkan çatışmada resmi olmayan bilgilere göre şehit ve yaralıların olduğu belirtildi.

Bugün öğle saatlerinde Hassa’ya yakın bir bölge olan Bilal köy civarında girilen çatışma neticesinde çok sayıda örgüt mensubu etkisiz hale getirildiği ancak  çatışma esnasında tünellere saklanan kalabalık bir grup teröristin saldırması sonucu şehit ve yaralı askerlerimiz var.  Şehit  olan askerlerimiz geçtiğimiz hafta Bornova Komando Tugayı’ndan Afrin Zeytin Dalı Harekatına katıldığı öğrenildi.

Jandarma Özel Harekat (JÖH)  ve Polis Özel Harekat (PÖH) timleri Afrin Merkeze ilerlerken teröristler daha önce kazdıkları tünellerden sızma girişiminde bulunuyor. Terör örgütü bölgede sıkışmış durumda ve adeta can çekişiyor.

Bölgede şiddetli çatışmalar devam ediyor.

 

GENELKURMAY’DAN AÇIKLAMA: 8 ŞEHİT, 13 YARALI

Genelkurmay’ın resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

“Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, yedi
kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” denildi.

TSK’DAN İKİNCİ AÇIKLAMA: 3 ŞEHİT 6 YARALI

TSK’dan gece saat 00:00 sularında yapılan ikinci açıklamada ise 3 askerin şehit olduğu, 6 askerin yaralandığı bildirildi.

TSK’dan yapılan açıklamada “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Afrin’den acı haber: 8 Şehit 13 yaralı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin