Ahilik Şehitkamil’de yaşatılıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi, Ahilik Haftası dolayısıyla Cuma namazı sonrası ilçenin 5 farklı noktasında pilav dağıtımı gerçekleştirdi. Vatandaş, gerçekleştirilen etkinlikten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

ŞEHİTKAMİL’DEKİ 5 BÖLGEDE PİLAV DAĞITILDI

Şehitkamil Belediyesi, Anadolu’daki varlığı bin yıla dayanan Türk milletinin köklü geleneklerinden biri olan ahilik geleneğini yaşatmak için çeşitli faaliyetler düzenlemeyi sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, Ahilik Haftası nedeniyle pilav dağıtımı yaptı. Şehitkamil’deki KÜSGET Sanayi Merkez Cami, Aydınlar Oto Tamirciler Sitesi, Beşir Bilgiç Cami, Esnaf Mescidi ve Enver Doğan Mescidi önünde stant kuruldu. Cuma namazı sonrasında toplam 3 bin 200 kişiye etli pilav, salata ve ayran dağıtıldı.

 VATANDAŞ ETKİNLİKTEN MEMNUN OLDU

Şehitkamil Belediyesi tarafından ahilik kültürünün yaşatılması adına gerçekleştirilen faaliyetlerden memnun olan vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. Bu tür faaliyetlerin düzenlenmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, gelenek ve göreneklerin yaşatılması gerektiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ahilik Şehitkamil’de yaşatılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin