AHMED AL AMMARY SELAHATTİN KAPLAN’I ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AHMED AL AMMARY SELAHATTİN KAPLAN’I ZİYARET ETTİ

Filistin’in El Halil şehri Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmed Al Ammary ve beraberindeki işadamlarından oluşan heyet Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan’ı OSB faaliyet gösteren Dost Kardeşler Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de ki makamında ziyaret etti.
Halı İhracatçıları Birliği Başkanı ve Dost Kardeşler Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan’ın Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikasında gerçekleşen ziyarette, Filistin heyeti görüşmeler öncesi halı üretim tesislerini gezerek görevlilerden çeşitli bilgiler aldılar.
AHMED AL AMMARY SELAHATTİN KAPLAN’I ZİYARET ETTİ

El Halil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmed Al Ammary ve beraberindeki işadamlarını makamında ağırlayarak, Gaziantep’in amiral gemisi halı sektörü hakkında açıklamalar yapan Kaplan,Filistinli heyetin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Dost ve kardeş ülke Filistin’in müteşebbis işadamlarını ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Kaplan,”İsmi yakın zaman içerisinde kan, gözyaşı ve acıyla anılan Filistin’in ekonomi ve işbirliği heyetleri kurarak bugün ticareti, sanayiyi ve yatırımı konuşmak için Dünya’ya açılma girişimleri bizleri son derece memnun etti. Biz Filistinli kardeşlerimizin en yakın zaman içerisinde ticari alanda büyük başarılar elde edeceklerine gönülden inanıyoruz ” dedi.

Filistin’le ticaretin de ötesinde her zaman kardeşlik bağları çerçevesinde işbirliğine hazır olduklarını belirten Kaplan,” Heyetteki dostlarımız yatırım incelemesi yapmak ve Filistin’in kutsal mekanlarını gezmemiz için bizleri ülkelerine davet ettiler. Kendilerine söz verdik en yakın zaman içerisinde Filistin’e sektörümüzle ilgili bir gezi düzenlemeyi planlayacağız” diye konuştu.
Gaziantep’te gittikleri her yerde çok olumlu bir hava içerisinde karşılanmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydeden El Halil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmed Al Ammary ise şu açıklamalarda bulundu.
” Gaziantepli yatırımcılarla sanayi ve ticari alanda işbirliği yapmak için çeşitli görüşmelerde bulunuyoruz. Gaziantep, Türkiye’nin bir çok sektörde kendini kanıtlamış önemli sanayi şehirlerinden biri. Sınır olarak da kendimize yakın gördüğümüz bir noktada olduğu için Gaziantep’i öncelikli işbirliği yapmak istediğimiz illerin başında görüyoruz.Şimdi gerçekleştirdiğimiz bu görüşmelerin önümüzdeki dönemlerde iki ülke arasında işbirliğini arttırmasını umut ediyoruz.”
Filistin heyeti ile yapılan görüşmelerin ardından Kaplan, misafir işadamlarına çeşitli hediyeler sunarken, Ammary ise Kaplan’a Filistin bayrağı motifli atkı hediye etti.

AHMED AL AMMARY SELAHATTİN KAPLAN’I ZİYARET ETTİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AHMED AL AMMARY SELAHATTİN KAPLAN’I ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin