Ahmet Kaya’ya emeklilik sürprizi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Kaya'ya emeklilik sürpriziDoğan Haber Ajansı Gaziantep temsilciliğinden emekli olan Ahmet Kaya’ya, gazeteci arkadaşları sürpriz bir emeklilik partisi düzenledi. Çok sayıda gazetecinin katıldığı partide, Kaya, kendisi için özel olarak hazırlanan pastayı alkışlar eşliğinde kesti.

Erzurum, Adana ve Gaziantep’te yıllarca gazetecilik yaptıktan sonra DHA’dan emekli olan Ahmet Kaya, emeklilik partisinde meslektaşları ile bir araya geldi.

Gaziantep’te 13 yıl

1999 yılında Doğan Haber Ajansı Gaziantep temsilcisi olarak atandıktan sonra, Gaziantep’te 14 yıl görev yapan Ahmet Kaya, geçtiğimiz günlerde emekli olmuştu. Görevini Hasan Kırmızıtaş’a teslim eden Ahmet Kaya’nın ismi, Gaziantep’te özellikle adli olaylarda yaptığı istihbari haberler ile sık sık gündeme gelmişti.

Ahmet Kaya'ya emeklilik sürprizi

Gaziantep’te birçok kesimde sevilen isim olan Ahmet Kaya, meslektaşları tarafından da unutulmadı. Kaya’nın gazeteci meslektaşları, usta gazeteci için emeklilik partisi düzenledi.

Çok sayıda gazetecinin hazır bulunduğu partide, Ahmet Kaya için özel olarak hazırlanan pasta, alkışlar eşliğinde kesildi. Neşe dolu dakikaların yaşandığı ve sık sık eski anıların tazelendiği partide, bir anlamda meslektaş dayanışması da yaşandı.

Kaya, “Gaziantep benim için çok özel”

Aslen Erzurumlu olan Ahmet Kaya, Gaziantep’te görev yapmanın kendisi için gurur verici olduğunu söyledi. Gaziantep’te çok özel anıları olduğunu söyleyen Kaya, kendisini unutmayan gazeteci dostlarına da tek tek teşekkür etti. Kaya, emeklilik sürecinde de Gaziantep’te olmaya devam edeceğini ve buradan ayrılmayı düşünmediğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ahmet Kaya’ya emeklilik sürprizi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin