AK PARTİ GAZİANTEP ADAYLARI SÜRPRİZ OLMADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK PARTİ GAZİANTEP ADAYLARI SÜRPRİZ OLMADIAk Parti Gaziantep Büyükşehir ve merkez ilçe Belediye Başkanları netlik kazandı. Ankara’dan dönen heyetten aldığımız bilgilere göre Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olurken Şahinbey ve Şehitkâmil Belediye Başkanları yerini korudu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belediye başkanları değerlendirme toplantısında Gaziantep için Fatma Şahin’de karar kıldı. Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması kamuoyunda büyük sevinçle karşılandı.

Başbakan Gaziantep’in nabzını tuttu ve halkın sesine kulak verdi. Anketlerde Fatma Şahin isminin açık ara önde olmasını göz önünde bulunduran Erdoğan,  merkez ilçe belediyelerinin başarılı çalışmalarından dolayı Şahinbey’de Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil de Rıdvan Fadıloğlu ile yola devam etme kararı aldı.

Fatma Şahin, seçildiği takdirde,  Gaziantep’in ilk kadın milletvekili ve ilk kadın bakanı unvanından sonra Türkiye’nin ilk kadın büyükşehir belediye başkanı olacak. Şahin’in adaylığının açıklanması ise bütçe görüşmelerinden sonra olacağı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK PARTİ GAZİANTEP ADAYLARI SÜRPRİZ OLMADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin