AK PARTİLİ GENÇLER İŞ BAŞINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK PARTİLİ GENÇLER İŞ BAŞINDA

ŞAHİNBEY VE OĞUZELİ GENÇLİK KOLLARINA ATAMA YAPILDI

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları tarafından yerleri boşta olan Şahinbey Gençlik Kolları Başkanlığına Yavuz ÇAĞLAYAN, Oğuzeli Gençlik Kolları Başkanlığı’na ise Hilmi ÖZBUDAK AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK kararı ile atanmışlardır.

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa DİNÇOĞLU, İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı olan Yavuz ÇAĞLAYAN’ın ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Hilmi ÖZBUDAK’ın yeni görev yerlerinin ve görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Yavuz ÇAĞLAYAN, yeni görevini layıkıyla yerine getireceğini ve Ülkemizin en büyük ilçelerinden biri olan Şahinbey’de görev yapacak olmasının mutluluk ve gurur verici olduğunu belirtti.

AK Parti Oğuzeli İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Hilmi ÖZBUDAK, Gaziantep’in üç merkez ilçesinden biri olan Oğuzeli’nde görev yapacak olmasının kendisini mutlu ettiğini ve bir Oğuzelli olarak Oğuzeli’ni Köy Köy, Mahalle Mahalle bilmesinin kendisi için büyük avantaj olduğunu söyledi.

Başkan DİNÇOĞLU; İki arkadaşımıza da tekrar başarılar diliyorum diyerek toplantıyı bitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK PARTİLİ GENÇLER İŞ BAŞINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin