AKARE YURTDIŞI EĞİTİM FUARI GAZİANTEP’TE YAPILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKARE YURTDIŞI EĞİTİM FUARI GAZİANTEP’TE YAPILDIAkare Yurtdışı Eğitim Fuarı tarafından Gaziantep Novotel’de düzenlenen fuarda öğrenciler yurtdışı eğitim ile ilgili merak ettikleri tüm soruların yanıtlarını yetkililerle yüz yüze görüşerek alma fırsatı buldular.

Fuar Alanına gelen öğrenciler dünyanın birçok farklı üniversitesinden gelmiş üniversite ve dil okulu kayıt yetkilileri ile yüz yüze görüşme ve bilgi alma fırsatını yakaladılar.

AKARE YURTDIŞI EĞİTİM FUARI GAZİANTEP’TE YAPILDI

Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitimi Fuarı’nda özellikle Amerika, İngiltere, Avustralya ve Kanada okullarından katılımın yüksek olduğu gözlendi. Yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, fuar boyunca gelen binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları ve ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini gideriyorlar. Etkinliğe katılan okullar, öğrencilerin yurtdışı eğitim ile ilgili merak ettikleri tüm soruları yanıtlamakla kalmıyor, Türk öğrencilere özel burslar da sunuyorlar!

AKARE YURTDIŞI EĞİTİM FUARI GAZİANTEP’TE YAPILDIAyrıca Akare etkinliklerini ziyaret edecek toplam 50 kişiyi Amerika, İngiltere, İrlanda ve Malta’da 1 aylık dil eğitimi bursu, 12 kişiyi Asus netbook, 28 kişiyi Mutfak Sanatları Akademisi’nde workshop programı ve her şehirde fuar alanında gelecek ilk 150 kişiyi sürpriz hediyeler bekliyor!

Akare Yurtdışı eğitim Fuarı’na katılan öğrenciler aynı anda ücretsiz seminer imkânı da buldular. Seminer veren uzmanlar, öğrencilere; yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri, yurtdışı dil eğitimi gibi çeşitli konularda geniş bilgi verdi.

10 Nisan günü Gaziantep’te başlayan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı 12 Nisan Ankara Sheraton Otel, 14–15 Nisan Cumartesi- Pazar İstanbul Hilton Otel, 17 Nisan Salı İzmir- Hilton Otel, 19 Nisan Perşembe Bursa- Kervansaray Termal Otel’de devam edecek.

AKARE YURTDIŞI EĞİTİM FUARI GAZİANTEP’TE YAPILDI

Fuara katılan Doğu Akdeniz Üniversite’si öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Yurt dışından gelen üniversite ve yabancı dil okulları temsilcileri öğrencilerin gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKARE YURTDIŞI EĞİTİM FUARI GAZİANTEP’TE YAPILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin