AKDOĞAN: BASININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKDOĞAN: BASININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan, 4. kuvvet olarak nitelendirilen basının son derece zor ve meşakkatli bir görev yaptığını söyledi. Belediye Başkanı olduğu takdirde basınla örnek bir uyum içerisinde çalışacağını ifade eden Akdoğan, ‘’Ekip ruhu her yerde başarıyı getirir’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt ve partililerle birlikte, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. GGC Başkanı İbrahim Ay ve Yönetim Kurulu ile kent gündemiyle ilgili olarak söyleşi yapan MHP Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, GGC’nin yeni hizmet binasını da yerinde inceledi.

MODERN BİR HİZMET BİNASI GÖRDÜM

Ziyaret sırasında basın ve kent gündemine ilişkin açıklama yapan Akdoğan, Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet yeri konusunda da görüşlerini belirtti.

Gaziantep basınına modern bir hizmet yerinin kazandırılmasının önemine değinen Akdoğan, ‘’Gerçekten başkan ve yönetimi kutlamak gerek. Basının değer kazanması kentin değer kazanması demektir. Her alanda böyle değişimler gerekli. Şahsımda ekibimle birlikte Şehitkâmil ilçesinde bir değişim oluşturmak için yola çıktık. Projelerimizi hazırladık. Daha yaşanılabilir ve sorunsuz bir ilçe düşünüyoruz. Göreve geldiğimizde de basın mensuplarımızla birlikte uyum içerisinde çalışarak, ilçemize hizmet edeceğiz’’ dedi.

AY: GÜZEL PROJELER HAZIRLIYORUZ

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, yönetim olarak tüm siyasi partilere, kurum ve kuruluşlara aynı mesafede durma hassasiyeti içerisinde olduklarına dikkat çekti.

Yeni hizmet yeriyle birlikte kurumsal bir kimlik oluşturduklarına da değinen Ay, ‘’Bundan sonra sektörümüzdeki sorunları ivedi olarak masaya yatırarak çözmeyi amaçlıyoruz. Bu konuda gerek siyasilerimizden, sanayicilerimizden, oda ve derneklerimizden de destek bekliyoruz. Çünkü yerel basın bu kentin gelişiminin aynasıdır. Bu ayna ne kadar net olursa gelişimi de o denli net görebiliriz. Bugün olduğu gibi yarında tüm kesimlere kapımız açık olacaktır. Gaziantep için doğru hizmet yapan her projede var olacağımız bilinmelidir’’ diye konuştu.

AKDOĞAN: BASININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKDOĞAN: BASININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin