Akdoğan, TÜMSİAD’ı ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdoğan, TÜMSİAD’ı ziyaret etti‘Şehitkamil Amsterdam gibi olacak’

MHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi’ni ziyaret etti.

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, Mustafa Akdoğan’ın seçim çalışmaları boyunca siyasetin seviyesini düşürmediği için övgüyü hak ettiğini söyledi. Akdoğan’a başarılar dileyen Çekici, “20 yıldır tanıdığım Akdoğan, Şehitkamil Belediye Başkan adayı olarak bizi ziyarete geldi. Başarılı olmasını diliyorum. Siyasetin seviyesini üst düzeyde tutan Akdoğan’ın emeklerinin karşılığını almasını temenni ederim” dedi.

MHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan ise, aday olmamak için çok dirense de bir anda kendisini aday olarak bulduğunu söyledi. Belediyeciliğin çok önemli bir yükü olduğunu belirten Akdoğan, “Elektrik ve su kesilir, belediyeye tepki gösterilir. Kaldırım üzerine su sıçratır, belediyeye tepki gösterilir. En ufak bir olumsuzlukta belediyeye tepki gösterilir. O yüzden çok ağır bir yükü vardır. Ben de çıktığım bu yolda bir tek yetimin hakkını benim soframa getireceksem, Allah o görevi bana nasip etmesin” dedi.

Akdoğan, TÜMSİAD’ı ziyaret ettiMustafa Akdoğan, hedefinin Şehitkamil ilçesini Hollanda’nın Amsterdam kenti gibi yapmak olduğunu dile getirdi. “İnanmak başarmanın yarısıdır” diyen Akdoğan, “Ben başarılı olacağıma inanıyorum. Çok büyük projelerim var. Bu parayı nereden bulacak olursanız, belediyenin imkanları çok fazla. Vatandaşın bize verdiği oyların vebaline girmeyiz. Allah da bize bunu nasip etmesin. Çok şeffaf bir hizmet anlayışımız olacak. Belediyeye kuracağımız televizyon günün 24 saati canlı yayın yapacak. İhalelerimiz de bu kanaldan canlı olarak verilecek. Hiçbir şekilde haksızlık yapmayacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Akdoğan, TÜMSİAD’ı ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin