AKDORA GELENEĞİ BOZMADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Akdora Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Hokey Federasyonu’nun düzenlediği Süper Lig Açık Alan Bay-Bayan Hokey müsabakaları sonunda geleneği bozmayarak şehre 2 kupayla döndü.

Mayıs ayında 1. Etabı tamamlanan geçtiğimiz günlerde ise 2. Etabı yapılan Süper Lig Açık Alan Bay-Bayan Hokey müsabakaları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Konya’da Saraçoğlu Tesisleri’nde düzenlenen müsabakaların sonunda Akdora Gençlik ve Spor Kulübü bay-bayan üçüncü olarak çifte kupayla Gaziantep’e döndü.

2 KULVARDA 4 KUPA BİRDEN

Akdora GSK kış mevsimlerinde salonda yapılan Bay-Bayan Salon Süper Lig müsabakalarında da yine Türkiye üçüncüsü olarak Gaziantep’in gururu olmuştu. 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Açık Alan Süper Lig müsabakalarında da yine bay-bayan kategorilerinde üçüncü olarak 2 kupanın daha sahibi oldu. Böylelikle Mavi-Beyazlı ekip Türk Hokeyi’ nin en önemli kulvarlarında 4 kupa birden kaldırarak sezonu tamamladı.

AKDORA GELENEĞİ BOZMADI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKDORA GELENEĞİ BOZMADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin