AKP’DE KONGRE ÖNCESİ KADINLARIN BÜYÜK BULUŞMASI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’DE KONGRE ÖNCESİ KADINLARIN BÜYÜK BULUŞMASIAK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Halil Uğur 4. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi öncesi Şehitkâmil İlçe Teşkilat üyeleri ve kadın Kollarının düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik kahvaltısında AKP’li kadınlarla bir araya geldi.

Hafta sonu Zeugma Park’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen AKP’li kadınlar 4. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi öncesinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kahvaltıya, AK Şehitkâmil İlçe Başkanı Halil Uğur, Şehitkâmil Belediye Başkan Yardımcısı Av. Lebriz Keçeci Güzelbey, Şehitlamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, yönetim ve AKP’ye gönül vermiş çok sayıda kadın katıldı.

AKP Şehitkâmil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, kongre öncesinde düzenlenen kahvaltının amacının tanışmak ve kaynaşmak olduğuna vurgu yaparak AKP kadın kolları kongresinin herkes için hayırlı olmasını diledi. Kılıç kahvaltıya katılan kadınlara teşekkür ederek sözü Şehitkâmil İlçe Başkanı Halil Uğur’a bıraktı.

“NEREDEN NEREYE GELDİK”

Kadın kolları Kongresi için neler yapabileceğimizi konuşmak, yine saha çalışmalarımızla ilgili olarak neler yapabileceğimizi istişare etmek için bir araya geldik. En büyük fedakârlığı sizler yapıyordunuz. Eşlerinizden ve çocuklarınızdan ayırdığınız kıymetli zamanlarınızı bize harcıyorsunuz. Hayırlı işlere vesile olması amacıyla bir aradayız. Nerelerden nereye geldik. Kadın seçme haklarından, kadınların yaşam standartlarından ülkenin geldiği noktada bugün yapılanları görebilirsiniz. 14 yıldır AKP iktidarıyla gelinen noktaya baktığımızda sessiz devrimin neticelerini sadece kâğıt üzerinde değil her kademede özellikle kadınlarımızın nerede olduğunu görebiliyoruz.

Bu işler bir kişiyle olmuyor. Bu işler kurucumuz sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la oluyor. Yöneticilerimizle ve sizlerle oluyor. Bu bir takım işi.

AK Parti’nin Önümüzdeki Hedefi, 2015 Seçimlerinden başarıyla çıkmak, Milletimize söz verdiğimiz gibi 2023 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Kadın Kolları ve  Teşkilatımızın fedakar, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti’nin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Biz, siyasetin bir takım oyunu olduğunun bilincindeyiz. Biz takımın başarısı için mücadele ediyoruz. 31 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Kadın Kolları Kongremizin hayırlı olmasını diler ve kadın kollarının yeni yönetiminde görev alacak dava arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim.

AKP’DE KONGRE ÖNCESİ KADINLARIN BÜYÜK BULUŞMASI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’DE KONGRE ÖNCESİ KADINLARIN BÜYÜK BULUŞMASI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin