AKP 5. Olağan büyük kongresini yapacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP 12 Eylül Cumartesi günü 5. Olağan büyük Kongresini yapacak. Edinilen bilgiye göre kongre öncesi başlayan liste anlaşmazlığı ikili görüşmelerle çözüldü.

7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olamayan ve oy oranı yüzde 41’e gerileyen partide kongreye Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun tek aday olarak girmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki yaşanan Merkez Karar ve yönetim Kurulu listesinin nasıl şekilleneceği sorunu Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinde kara bağlandığı gelen bilgiler arasında.
AK Parti’de bugüne kadar alışılmayan gelişmeler yaşandı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun tek aday olarak girmesi beklenen kongrede karşısına ikinci bir adayın çıkabileceği ve bu ismin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım olduğu konuşulmuştu.
CNN Türk’ün haberine göre;
İşte AK Parti’nin taslak MKYK listesinde yer alan isimler:

Binali Yıldırım, Cemil Çiçek, Ömer Çelik, Faruk Çelik, Mehdi Eker, Yalçın Akdoğan, Zeyit ASLAN, Nihat Zeybekçi, Mücahit Aslan, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu,Nurettin Canikli, Veysel Eroğlu, Berat Albayrak, Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Şentop, Mehmet Ali Şahin, Edibe Sözen, Bülent Gedikli, Burhan Kuzu ve Bekir Özdağ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP 5. Olağan büyük kongresini yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin