AKP Kilis Milletvekili Dülger’den “Esnafa 30.000 TL faizsiz kredi” müjdesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger Kilis Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 yılında esnaflara 30 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğini söyledi.
“Esnaf ve sanatkârlarımız için önemli olan bu krediyi  “01.12.2015 hazine faiz indirimli esnaf kredisi devretmeyen, Esnaf ve sanatkârlar kredi kooperatifinden hiç para çekmeyen, birde borcu bitmiş normalde üyesi olan esnafımız kullanabilecektir.  Yine bankacılık usul ve esasları çerçevesinde kredilendirme yeterliliği bulunan esnaf ve sanatkârlarımız bu destekten yararlanabilecek. Gönül ister ki tüm esnaf ve sanatkâr bu krediden faydalansın ”dedi.

Milletvekili Dülger;  “Türkiye genelinde bu krediyi Esnafımızın yüzde 90’nın Kredi Kullandığı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi veriyor. 16.12.2015-21.12.2016 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası tarafından belirlenen belgelerle bankaya ve ya da Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerine başvurulması gerekmekte olup başvurular başlamıştır “ dedi..

Milletvekili Dülger “Söz konusu kredinin esnaf ve sanatkarlarımızın makine, ekipman ve demirbaş alımları, işyeri modernizasyonu, hammadde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 30 bin TL’ye kadar %100 (sıfır faizli) olarak kullandırılmaktadır. Krediyi kullanmak isteyen hemşerilerimiz in  Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine başvurmaları gerekmektedir. ” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP Kilis Milletvekili Dülger’den “Esnafa 30.000 TL faizsiz kredi” müjdesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin