AKUT Gaziantep Ekibi seminerlerine devam ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKUT Gaziantep Ekibi seminerlerine devam ediyorAKUT Arama Kurtarma Derneği, kurulduğu 1996 yılından bu yana, bilgi birikimini faydaya dönüştürmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AKUT’un ülke genelindeki otuz beş ekibinden on sekizincisi olarak 2008 yılında resmî açılışı yapılan AKUT Gaziantep ekibi, 6 yıl içerisinde Gaziantep ve çevresinde 22 arama-kurtarma operasyonu düzenledi ve yanı sıra çevre okullarda sayısız seminer verdi.

Son olarak 16.01.2015 tarihinde Gürteks Mehmet Hayri Özkaya İlkokulu’nda 110 öğrenci ve 3 öğretmene “Deprem Bilinçlendirme Semineri” veren AKUT Gaziantep Seminer Birimi gönüllüleri, geleceğimizin sahipleri çocuklarımızın aydın bireyler olarak yetişmesi için ellerinden gelen her konuda ve her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirttiler.

AKUT Gaziantep Ekip Lideri Alper Tan, yaptığı açıklamada öğrencilerin yoğun ilgisi ve dikkatiyle karşılaştıklarını belirterek, çocuklarla bir arada keyifli zaman geçirmelerinin AKUT gönüllülerine de iyi geldiğini dile getirdi. Aileleri bilinçlendirmenin en kolay yolunun çocukları bilinçlendirmek oldun söyleyen Alper Tan, AKUT Gaziantep ekibi olarak 2015 yılı içinde seminerlerine aralıksız devam edecekleri bilgisini de verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKUT Gaziantep Ekibi seminerlerine devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin