ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN CHP’YE ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN CHP’YE ZİYARETAlevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şube Başkanı Yılmaz Demirdelen ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce kendilerini ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir ve yönetim kuruluna iade-i ziyarette bulundular.

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Özdemir, Alevi Kültür Derneği yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi. Biz CHP olarak hiç kimsenin diline, dinine, mezhebine ve milliyetine bakarak siyaset yapmadıklarını vurgulayan Özdemir,  “ Alevi, Sünni, Türk, Kürt, Laz, Çerkez diyerek ayrım yapanlara karşı tavrımız nettir. Bu Al Bayrak önünde herkes eşit ve herkes hürdür. Anlayışının hâkim olduğunu dile getirdi. Özdemir, ancak görüyoruz ki AKP her zaman olduğu gibi bugünde dini siyasete alet etmeye devam ediyor. Bunun faturasını çok ağır bir şekilde ödeyecektir. Dedi

Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şube Başkanı Yılmaz Demirdelen de, kendilerini iyi bir şekilde karşılayan CHP heyetine teşekkür ederek şu değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan tüm aksaklıklarla ve yok sayılmalara rağmen hiçbir Alevi vatandaşın ‘ben Aleviliğimi yaşayamıyorum’ diyerek askere polise kurşun sıkmadığına dikkat çekerek, “Bilinmeli ki biz Aleviler hiçbir zaman Türk bayrağını yere atmadık. Her zaman olduğu gibi bugünde demokrasiye inancımız tamdır.  Hep bu ülkede kaldık. Bu ülkenin bayrağına ve toprağına sahip çıktık. Bizim bu ülkede çok ciddi sorunlarımız var ve bu sorunları elbette ki siyaset kurumu çözecek” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN CHP’YE ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin