Alevi Kültür Derneğinde Genel Kurul yas içinde yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-aleviYILMAZ DEMİRDELEN yeniden başkanlığa seçildi.

Alevi Kültür Derneği Gaziantep Şubesi Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Genel Kurul başlamadan önce Ankara’da ölen 97 yurttaşımızın öldüğü bombalı saldırısı nedeniyle bir kınama açıklaması yapılarak bütün üyelere siyah kurdele takıldı.
Genel Kurulda bir konuşma yapan Alevi Kültür Derneği Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Demirdelen Ankara’da hain saldırıya değinerek yapılan saldırının tüm insanlığa yapılan bir saldırı olduğunu söyleyerek Türkiye’nin ciddi bir provokasyon ile karşı karşıya olduğunu söyledi.
Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ise Alevi kimliğinin bu ülkede bir barış simgesi olduğunu belirterek Ankara’ya giderken üzerlerine otobanda ateş açılması ile ilgili Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkezini ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Türkiye’de her türlü kim tarafından yapılırsa yapılsın provokasyonlara karşı mücadele edilmesi yönündeki görüşlerini aktardığını ifade etti.
4 binin üzerinde üyenin olduğu Genel kurulda 2013 üye oy kullanırken 856 oya karşılık 1150 oy ile listesiyle beraber tekrar başkan seçilen Yılmaz Demirdelen teşekkür konuşmasında başkan adayı İnan Dönmez’e teşekkür ederek “ birliğimizin ve dirliğimizin sürmesi için, ülkemizde barış ortamının sürmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız “ mesajını verdi.
Alevi Kültür Derneği Gaziantep şubesi Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:
Yılmaz Demirdelen,
Yeter Eyyupoğlu,
Ümit Kılınçarpat,
Meryem Budak,
İsmet Kurt,
Sayim Şahin,
Mehmet Nesanır,
Metin Zer,
Bektaş Kaya,
Ali Yıldız,
Ali Koca,
Ali Bedir,
Abbas Demirkol

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alevi Kültür Derneğinde Genel Kurul yas içinde yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin