Ali İhsan Kaya YMMO’da yeniden başkan seçildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeminli Mali Müşavirler Odasının olağan kongresi yapıldı.

Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, Akdeniz gibi farklı bölgelerden 16 ilin bağlı bulunduğu Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odasının 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası 9. Olağan Genel Kurulu Grand Otel’de start aldı. 2 gün süren Genel Kurul’un ilk günü divan oluşturulması ile başladı. İhsan Akyol’un divan başkanlığında, kongrenin gündemine geçildi. Gündemde yer alan oda yönetimin faaliyetleri, bütçe, disiplin ve denetim kurulu raporları okunarak, üyelerin onayına sunuldu. Raporlar oy birliği ile kabul edilerek, önceki yönetim aklandı. Daha önceden yapımına başlanan ve yapımı süren oda binası inşaatına devam edilebilmesi için gereken yetki, oy birliği ile yeni yönetime verildi.

25 kurucu üyeye teşekkür plaketi de sunulduğu genel kurulda Mevcut Başkan Ali İhsan Kaya, yeniden başkanlığa aday oldu. Tek liste ile gidilen kongrede Kaya’nın listesinde A. Tekin Alpay, Cengiz Kalfe, Selçuk Tunç, M. Ali Can yer aldı.

Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Ali İhsan Kaya, odanın Güneydoğu’daki 16 ilin haricinde farklı bölgelerdeki Malatya, Elazığ, Kahramanmaraş gibi şehirlerinin de odalarına bağlı olduğunu ifade etti. Kongrenin nezih bir ortamda sürdüğünü anlatan Kaya, “Biz bir bölge odasıyız. 9. Olağan Genel kurulumuzu yapıyoruz. İlk gün gayet güzel ve nezih bir şekilde geçti. Tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. 2000 yılında kurucu olarak görev alan 25 kurucu üyemize plaket verdik. Kongrenin Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu. Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini de hatırlatan Kaya, bu yolda kendileri gibi sivil toplum kuruluşlarına da büyük görevler düştüğünü ifade etti. Kaya, “Ülkemiz ekonomik ve siyasi olarak, zor bir dönemden geçiyor. Çevremizde savaş var. Bir an önce bunların bitmesini temenni ediyoruz. Bunun için tek güvencemiz hukuk ve demokrasidir” ifadelerini kullandı.

ymmo-gaziantep

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ali İhsan Kaya YMMO’da yeniden başkan seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin